Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Urak! Ti párotok mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak! Ti párotok mellett maradnátok, ha kiderülne, hogy babát vár? Párkapcsolat esetén persze.

Figyelt kérdés

2014. nov. 19. 15:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%

Jó ha tőlem az akkor meg ultimatum:

1.Elhúz

2.Abort mission

3.Csencselünk az államtól... (Van akik ebből élnek)

4.Én húzok el

2014. nov. 19. 15:59
 12/20 A kérdező kommentje:
#8-as...Az a hölgy én vagyok...
2014. nov. 19. 16:07
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

lelépnek,mint a gerilla harcosok.20 év körül,aki gyereket tervez az vagy cigány,vagy egyedül nevelheti.Kár reménykedni,és ezt csak jóból mondom.

és nem tudom mit tennék mivel undorodtam tőlük,és mivel fizetni sem akarnék egy forintot sem,+ én élni akartam volna,megkérdeztem volna hogy felköti e magát,vagy segítsek.

2014. nov. 19. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Nehéz kérdés.A gyerek egy áldás mint mondják így a megtartás a leglogikusabb döntés de ehhez meg kell lennie a feltételeknek.Persze bonyolultabb ha az illető még fiatal /huszonév alatti/
2014. nov. 19. 16:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem volt olyan, hogy stikibe direkt nem vettél be fogamzásgátlót az ő tudta nélkül ugye?
2014. nov. 19. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

# 11

Ha úgy dönt, hogy megszüli - akár úgy, hogy örül neki, akár kevésbé, de nem szeretne egy életen át egy abortusz lelki terhével élni - akkor mindegy, hogy hová húzol el, meg mennyit "csencseltek az államtól", a gyerektartást fizetni kötelességed, a láthatáshoz, kapcsolattartáshoz meg jogod van.

Az meg, hogy ott leszel-e apaként a saját fiad vagy lányod életében - függetlenül attól, hogy nem éltek együtt az anyukájával - az azon múlik, hogy milyen ember vagy.

2014. nov. 19. 17:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nővéreméknek becsúszott a baba, a párja vele maradt. Az egyik barátnőm is most szült, védekezés mellett esett teherbe, a srácot sokkolta a dolog még is vele maradt, pedig mindketten 21 évesek.
2014. nov. 19. 17:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha nincs bejelentett jövedelem akkor aligha. Azt meg ki leht kerülni (fusizás, feketézés, lomizás)

2014. nov. 19. 18:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Védekezés mellett sikerült a baba. Én sem terveztem még a picit, gondolhatjátok.
2014. nov. 19. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

igen,de mondjuk legyen tervezve,mert egy random baba nem biztos,hogy jó.

23-25évesen nem biztos,hogy elakarom kötelezni magam,sőt van olyan aki későbbsem.

2014. dec. 8. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!