Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak! Ti párotok mellett maradnátok, ha kiderülne, hogy babát vár? Párkapcsolat esetén persze.
Jó ha tőlem az akkor meg ultimatum:
1.Elhúz
2.Abort mission
3.Csencselünk az államtól... (Van akik ebből élnek)
4.Én húzok el
lelépnek,mint a gerilla harcosok.20 év körül,aki gyereket tervez az vagy cigány,vagy egyedül nevelheti.Kár reménykedni,és ezt csak jóból mondom.
és nem tudom mit tennék mivel undorodtam tőlük,és mivel fizetni sem akarnék egy forintot sem,+ én élni akartam volna,megkérdeztem volna hogy felköti e magát,vagy segítsek.
# 11
Ha úgy dönt, hogy megszüli - akár úgy, hogy örül neki, akár kevésbé, de nem szeretne egy életen át egy abortusz lelki terhével élni - akkor mindegy, hogy hová húzol el, meg mennyit "csencseltek az államtól", a gyerektartást fizetni kötelességed, a láthatáshoz, kapcsolattartáshoz meg jogod van.
Az meg, hogy ott leszel-e apaként a saját fiad vagy lányod életében - függetlenül attól, hogy nem éltek együtt az anyukájával - az azon múlik, hogy milyen ember vagy.
Ha nincs bejelentett jövedelem akkor aligha. Azt meg ki leht kerülni (fusizás, feketézés, lomizás)
igen,de mondjuk legyen tervezve,mert egy random baba nem biztos,hogy jó.
23-25évesen nem biztos,hogy elakarom kötelezni magam,sőt van olyan aki későbbsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!