Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen ez a csaj?

Figyelt kérdés

A kornyezetmben vannak nagyon jo csajok, o is kozejuk tartozik. A tobbi csajjal, akit jo nonek gondolok mar volt kapcsolatom. Egyszeru esetek, odamegy hozzajuk az ember(kigyurt, magas, babaarcu vagyok, es nem bekepezelsegbol irom), viszont ez a csaj hiaba nez ki nagyon jol, egyszeruen tojik ram. Vicces, mert soha nem volt, hogy akartam egy csajt, es annak nem kellettem volna.

Nem csak az en tarsasagomban, hanem a tobbi pasieban is azt csinalja, hogy nem nez ra a pasikra, nem bamulja oket, barhogy is nezzenek ki. Elmegy a pasik mellett, nem igazan nez rajuk, nem koszon nekik, a pasik persze jo hangosan odaszolnak neki, hogy SZIA, HELLO... aztan visszakoszon.

Nem tanitottak meg viselkedni, vagy miert csinal igy?

2014. nov. 19. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki nem jönnek be a "kigyurt, magas, babaarcu" pasik, sokkal inkább az átlagosabbak, vagy egyszerűen nem vagy szimpatikus neki de lehet hogy leszbikus.....millió oka lehet, hogy tojik rád, ez van, fogadd el.
2014. nov. 19. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért kérdező az eszem megáll...Én sem omlanék a karjaidba, mert abszolút nem jönnekbe a hordában közlekedő díszmajmok, másfelől meg a Te stílusod annyira vissza taszító, hogy az hihetetlen. Mi az, hogy fura mert nem néz rád? Én sem bámulom meg a hapsikat.....eszem megáll...itt egy normális csaj, erre el van könyvelve stikásnak. Szerintem maradj a saját súlycsoportodnál. A kis butus, cicababáknál akik az első randin lepipáznak, az való neked. Puszi!
2014. nov. 19. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!