Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti osszejonnetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti osszejonnetek egy olyan csajjal, akit erdekel az olvasas?

Figyelt kérdés

Eddig olyan nokkel volt kapcsolatom, akiket inkabb a sminkeles, parfumok erdekeltek.

A legutolso baratnomnek volt egy "szenteje", ami persze a kedvenc helye volt a szobajaban. Itt vagy 10 parfumje volt, rengeteg testapolo, szemfestek, meg ilyen csajos cuccok. Ez volt a kedvenc helye a szobaban. Altalaban bulik elott itt pozolt, magaban, a baratnoivel.

Most osszejottem egy csajjal, es ma voltam eloszor a szobajaban. Hat nem ilyenre szamitottam, szep, design-os, viszont akarhanyszor randiztam vele, folyton volt rajta kis smink, parfum, miegymas, ehhez kepest semmi ilyet nem lattam a szobajaban. Egy szepitkezoasztalra szamitotta, erre egy ilyen polcot lattam [link]

tele ilyen uj regenyekkel, konyvekkel.

Kicsit megzavart, mert azt hittem inkabb a sminkek erdeklik, meg a csajos dolgok, ehhez kepest allitasa szerint itt vannak a kedvenc konnyvei, amik a legkozelebb allnak hozza.

2014. nov. 18. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Megijeszt az IQ? :D Ennek kéne a normálisnak lennie...
2014. nov. 18. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly kérdés? :D Zavar, hogy nincs sminkasztala, vagy mi? Nekem könyvespolcom, se sminkasztalom nincs, viszont olvasni és sminkelni is szeretek.
2014. nov. 18. 20:47
 3/9 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
84%

És ez miért baj?

Hány éves vagy?

Amúgy a főkérdésre:

El se gondolkodnék rajta,hogy nem,mert ez alap.

2014. nov. 18. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
ezek a képen nem könyvek! :DDD
2014. nov. 18. 20:49
 5/9 BlackSword ***** válasza:

Ez a könyvespolc:

[link]

2014. nov. 18. 20:57
 6/9 PearlDiver ***** válasza:
100%

Tényleg itt tartunk 2014-ben? Meglepő, ha egy nőt nem csak a plázacica témák érdeklik...?

Neked mi a hobbid? Komolyan nem értem, ez miért lep meg.

24F

2014. nov. 18. 21:00
 7/9 A kérdező kommentje:
4es! erre en is rajottem, hogy ezen nem konyvek vannak, viszont az oven igen. Pont is beepitett polca van, amin konyvek vannak
2014. nov. 18. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen szeret olvasni. Kerüld el inkább. Jobban jártok mindketten. Főleg a lány.
2014. nov. 18. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Te sem lehetsz egy észlény... Attól, hogy egy lány sminkkel és ad a külsejére még szerethet olvasni.Ha ennyitől kiakadsz akkor az én szobámból sírva menekülnél.

Amúgy eddig csak olyan pasival találkoztam akiknek imponált, hogy szoktam olvasni, egy intelligens pasi nem rémül meg az ilyen dolgoktól.

21L

2014. nov. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!