Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Titeket csak olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket csak olyan nők lelkiállapota érdekel, akik tetszenek is?

Figyelt kérdés
És, ha egy csaj szimpatikus, akkor be is jön nektek?

2014. nov. 14. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kérdező, engem csak a barátnőm és a családomban lévő nők lelki állapota érdekel konkrétan. A lelki szemetesláda szerepet meghagyom a kisírt szemű kiskutyáknak.
2014. nov. 14. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy bejön, ha szimpatikus. Ha nem szimpatikus, akkor apatikus értelemszerűen nekem. De hogy senkinek lelki szemetesládája nem leszek, az is biztos immáron.
2014. nov. 14. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
igazából azoké sem érdekel,de ha elkerülhetetlen,akkor el tudom játszani,hogy érdekel.
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak, mert érdekel egy nő lelkiállapota (ami lehet szimplán csak udvariasság miatt is) az nem jelenti azt, hogy feltétlenül tetszenek.
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem konkrétan már egy nő lelki állapota sem izgat! Elegem van már, hogy ha adom a lányoknak a megértő és "gyere sírd ki a vállamon a bajod" formát, akkor egyből költözök a barát zónába!

Innentől nincs jó pofizás, ha a nőnek a flegma bunkózás jön be, akkor az lesz. Ennyi!

26/F

2014. nov. 14. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
első kérdésre: nem, ha egy barátról van szó, akkor támaszként állok mellette, és próbálom megvígasztalni. második: úgymond igen, de nem annyira, hogy kapcsolatot kezdeményezzek vele... a szimpátia, ha nem társul mellé vonzalom, csupán annyit jelent, hogy kialakítanék vele egy baráti kapcsolatot, mert mondjuk megbízhatónak találom, vagy jó barátnak, esetleg beszélgetőpartnernek (nem kihasználás céljából persze:))
2014. nov. 14. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, csak olyanoké érdekel, akik tetszenek. Van olyan barátnőm, akit nem tartok különösebben szépnek, de mindenben meghallgatom.
2014. nov. 14. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
maximum egy halott lelki állapota érdekel....
2014. nov. 15. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!