Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Valaki esetleg már találkozott ilyennel?
Mert ez egy igazi ritkaság:
Nem a külső vagy a pénz miatt szeretsz bele valakibe, hanem a személyisége miatt. Valaki találkozott már ilyennel??
Fiatal korban gyakoribb... Ahogy öregszem, úgy lettem én is egyre anyagiasabb, és megfontoltabb.
Bár beleszerettem egy férfiba, akiről nem tudok semmit, csak beszélgettünk egyszer.
igen,volt már!
ettől függetlenül,a kapcsolatban később megmutatkozott, hogy nem elég a vonzó személyiség,mert ahhoz egy kevés ideig tudsz vonzódni,de ha a külseje nem a zsánered,megundorodhatsz tőle ... velem ez volt legalábbis.
A külső, ami megfog, a belső, ami megtart. Ennyi. És mindenkinek más tetszik. A barátnőim azt mondták mindig is a pasijaimra, hogy furák, nyomik... Hát én nem tudom. Nekem mindegyikük külseje tökéletes volt.
Engem aztán marhára nem érdekel a pénz. Ha kell, akkor megoldjuk, de nekem elég a nappali+alvó-lyuk lakásunk, az olcsó kávé, és az akcióvadászat. Nekem nem kell jakuzzi, meg étterem...
Persze, később, mikor majd gyereket akarunk ( már fontolgatjuk ) fontos lesz, de nem akarok anyagilag senkitől függni. Éppen elég nekem, hogy a szüleimtől függtem, és függök még most is, mert az ő pénzükből (is) lett a lakásunk a barátommal.
Igaz, még csak elsőéves egyetemista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!