Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5évig éltem az előző párommal nm védekeztünk mégsem lett gyerek és az új párommal 1éve vagyok ugyan így védekezés nélkül és teherbe estem akkor az előző párom nemzés képtelen?
Van olyan rokon a családban aki 10 év házasság után se esett teherbe, kivizsgálásra nem mentek, vagyis a nő ment, azt mondták semmi baja. Elváltak, első kapcsolatból az első balesetből gyerek lett. Volt férj oldalán szintén lett gyerek, szóval valószínűleg csak ők nem passzoltak. Viszont van olyan rokon is ahol az egész család azt hitte hosszú évekig, hogy a nő nem akar gyereket, aztán teherbeesett és a terhességi hormonok hatása alatt egyszer kiborult, hogy nem rajta múlt, évek óta próbálkoztak és lombik gyerekük lett végül, mert a drága férjurának olyan alacsony a spermaszáma, hogy a sikeres beültetéshez 3 hétig egy ujjal se nyúlhat senki senkihez még magához se történet volt, mert akkor volt pár darab élő spermája, amivel tudtak laborban mit kezdeni. Tehát természetes körülmények között esélyük se lett volna.
Egyébként nekem a genetika profom anno azt mondta, hogy amelyik házasságból nem születik gyerek egészséges szülők mellett annak örülni kell, mert olyan durva genetikai defektussal születne a mesterségesen megtermékenyített baba, hogy lehet a születését se élné túl. A természet okosan kitalálta ezt és ez egyfajta gátlás. Két túl közeli genetikai állomány, vagy két túl "hibás" génállományt nem érdemes vegyíteni.
Ezt igy nem lehet megmondani. Lehet egyszeru veletlen is.
Mi a jarasunk alatt kb. 3-4 evig megszakitassal vedekeztunk es nem volt belole semmi. Aztan az elso babank 1 eves volt, amikor szinten megszakitas mellett teherbe estem a masodikkal. Pedig nem probalkoztunk. Puszta veletlen volt.
#13!Ha nm a kérdésre válaszolsz ne arcoskodj -.- köszi
a többieknek köszönöm a válaszát és a gratulációt is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!