Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tini lányok miért bálványozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini lányok miért bálványozzák annyira Edwadr Cullen-t?

Figyelt kérdés
Lehetőleg inkább lányok írjanak.
2010. jan. 28. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert az a divat!!! Meg,mert a fiatal lányok a köcsögökre buknak!!!! Nekem egyáltalán nem tetszik ez a PATISZON xD vagy kicsoda xD
2010. jan. 28. 22:55
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
szerintem édes! és szép a mosolya!
2010. jan. 28. 22:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a könyvben szereplő Edward Cullent nem kéne összekeverni a filmben játszó színésszel, aki valós személy.
2010. jan. 28. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a könyvben szereplő Edward Cullen bálványozható lenne, ha néha nem lenne túl emberi. A filmben szereplő robert pattinson pedig egy sütőlapáttal pofántalált genetikai hulladék.
2010. jan. 28. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

A tini lányok mindenkit bálványoznak. :D

Amúgy meg Edward Cullen-t én is bálványozom, de csak a könyvben. Robert Pattinson elég csúnyácska, szóval szerintem a többség magát a karaktert szereti. Legalább is én így vagyok vele.

2010. jan. 28. 23:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindenkit bálványoznak, aki magas, jóképű, intelligens és elérhetetlen a számukra.
2010. jan. 29. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se Edward Cullen, se a színész nem esetem (könyvből is, filmből is az elsővel tettem egy próbát, és bevallom, a második egyikből se érdekel). Igaz, már két éve nem vagyok tini. :P :)
2010. jan. 29. 00:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok, már nem tini ugyan, de azért bálványozzák, mert alkottak egy olyan karaktert a filmesek, amibe a naív tinik bele tudnak szeretni. hősszerelmes, érzéki, bátor, erős de mégis gyengéd, ilyenek.

felruházták a lehető legtökéletesebb tulajdonságokkal, ami egy tininek kell. ezért.

2010. jan. 29. 00:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a filmbeni karakter tulajdonsága tetszett nekik, a "szerelmes hős"...

Most képzeld már el, ha a filmben megerőszakolna 1 csajt, aztán meg megölné... egyből nem szeretné oylan sokmindenki!

Jó.. ez most durva összehasonlítás volt, de remélem érted:D:DXDXD

2010. jan. 29. 09:50
 10/13 anonim ***** válasza:

nekem Jacob jobban bejön ;)

Cullen nem tetszik. se ő, sem Pattinson

2010. jan. 29. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!