Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egyszer már bántott életed során megérdemli a bocsánatot idővel?
Értem.
#10 - nem én bántottam, sose tudnám.
Engem az akkori barátom részegen megerőszakolt és megvert, de mivel nagyon szerettem, és úgy tűnt hogy megbánta, adtam neki még egy esélyt. Egy hónap múlva, mikor megint bulizni ment, teljesen elborult az agya. A kórházban ébredtem. Az orvosok elmondták hogy gátszakadásom volt. Eltört az orrom, felszakadt a szám. Megrepedt egy bordám és eltört két ujjam.
Gondold meg nagyon alaposan hogy voltak-e jelek! Mert ha csak egyszer is voltak, Nehogy megkeresd!!!
19/l
Igy nem futunk neki egy megbocsájtásnak, eredménye semmi nem lesz, vagy megint beleszeretsz, nem véletlenül félsz. Nyalogasd inkább tovább a sebeidet, és merengj a múlton, mit is rontottál el.
Megbocsájtani azért bocsájtanak meg az erősek, hogy a jővőjükön lévő terhet semmissé tegyék, és tisztán tudjanak a jővőbeni utjukon haladni.Csak hát eddig agyilag is el kell jutni egy embernek hogy erre rájöjjön, meg arra is, hogy saját magát akadályozza az az ember aki a multban él. Megbocsájtani az tud mindig szívből őszintén aki az adott helyzetben tiszta volt. Aki sáros volt az teszi ezt amit te.
Rakd rendbe magad.
Még annyi:
Attól, hogy te nem bocsájtasz meg neki, attól ő még simán meg tud, főleg ha ismeri hogy mit és hogy kell (van is ereje hozzá), hogy a múlt érzelmi béklyóitól szabadulni tudjon. Az egyszerre történő megbocsájtásnál-egy akaraton lévő személyek esetében sokkal komolyabb és nagyobb áttörések érhetőek el, mint az egyedüli-nél.
Legalább 3x alázott már meg férfi életemben (minden alkalommal más).
Én az ilyen "Majd megváltozom, Kezdjük újra" jellegű szövegeknek nem dőlök be.
Úgyhogy soha többet, hiába nézem el az egészet ~ a dolog megváltozhatatlan marad és lelki nyomokat is hagy. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!