Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzi valaki ténylegesen azt, hogy már nem lesz kapcsolata soha?
Figyelt kérdés
Nem ilyen vágyakozós-önsajnálósan, hanem már álmodozás szintjén is megszűnt a kép a fejében, hogy van valakije és a jövőben is csak egyedül látja magát.2014. nov. 17. 22:10
2/6 anonim válasza:
Hát az én személyiségemmel és kinézetemmel nehezen tudom elképzelni. Reménykedek persze meg álmodozom de nem sok esélyt látok rá
3/6 anonim válasza:
Eddig még szerencsére nem jutottam. inkább az van, hogy bennem van az akarat, vannak nagyon gyenge próbálkozásaim, de statisztikailag nem túl jók az esélyeim, és ez sajnos valahol belül ott motoszkál mindig.
4/6 anonim válasza:
Vagyok. Az önsajnáltatással már rég felhagytam, mert rohadtul semmi értelme.
6/6 anonim válasza:
Jelen. Voltak próbálkozásaim, de teljesen reménytelen a dolog, ezért feladtam. Élek úgy - és addig és-, ahogy egy szingli él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!