Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy azért írta ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért írta ezt a csávó, mert kiakadt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel hónapok óta dumálgatunk a facen..én eleinte többször akartam vele talizni, de ő mondta, hogy barátságot akar csak stb..én ezt elfogadtam..volt közben egy másik sráccal kapcsolatom..amikor ennek vége lett akkor újra elkezdtünk ezzel a sráccal dumálgatni..tegnapelőtt voltam egy buliban és volt ott egy pasi, aki tetszett és erről meséltem ennek a srácnak..és utána leírta, hogy ő még mindig az exét szereti..megsértődött rám, amiért erről írok és ez ilyen visszavágásféle volt v. mi? Mi a baja, ha ő csak barátságot akar tőlem?Egyébként már régen nem írt erről a csajról, csak még régebben párszor, de tegnap az után, h. írtam neki a bulis csávóról rögtön ezt írta..Ez most mi? féltékeny lenne?

2014. nov. 17. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem,ő még tényleg az exét szereti,és nem kellesz neki.Ideje elkönyvelned,akkor is,ha fáj.Ugyanis ha egy pasi mond valamit,azt nem kell túlbonyolítani,az szimplán úgy van,ahogy mondja.
2014. nov. 17. 21:39
 2/3 anonim válasza:

Szerintem igen.

Ezzel az exessel pedig vissza akart vágni. :)

2014. nov. 17. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es köszi én is ezt gondolom józanabb pillanataimban..:/

2-es meg aranyos..bár úgy lenne..:)

2014. nov. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!