Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit gondol a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondol a pasi?

Figyelt kérdés

Azért nem írtam a párkapcsolatokhoz, mert nem a barátom (sajnos). Randiztunk néhányszor, de (miattam, mert még nem voltam biztos) nem jöttünk össze. Aztán felvettem vele újra a kapcsolatot, csak levélben és írta, hogy maradjunk barátok! Egyszer beszéltünk is msn-e, kivel mi van de azóta soha nem ír rám pedig mindig látja, hogy fent vagyok (én meg nem merek :P)

Van barátnője most, lehet hogy fél hogy lebukik mert még érez irántam vmit? Ezt most nagyon nem értem, mi van vele!Légyszi fiúúúúk!!!

2010. jan. 28. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem érdekled már
2010. jan. 28. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
ha érezne, írna (bocs)
2010. jan. 28. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is írna,ha érdekelnéd.Ez a vonat már elment.Sajnálom!
2010. jan. 28. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát.. Van vonatrablás is a világon. Lehet le kellene kicsit támadnod. ;)
2010. jan. 28. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha szereti a csávó a barátnőjét,akkor nem térítheti el a vonatot.Idejében kellett volna gondolkodni.Eső után köpönyeg! :-)
2010. jan. 28. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szereti a barátnőjét és te jobban bejössz neki lehet még esélyed. Különben felejtsd el.
2010. jan. 28. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként meg léphettél volna akkor is,mikor szabad volt a fiú.Most már kellene,hogy van valakije,mi?Gyenge húzás lenne most bepróbálkozni,hogy van már barátnője...Egyébként sem úgy tűnik,mintha nagyon érdekelnéd.
2010. jan. 28. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Jó igen, mindenki csnál hülyeségeket na :P

Akkor ez van... :(

2010. jan. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!