Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, egyszeruen felek a ferfiaktol? 21L
Figyelt kérdés
Soha nem volt meg baratom. Elhulyeskedek a ferfiakkal, barmikor beszelek veluk, akar szexrol is, viszont amikor arra kerulne a sor, hogy lesmarol, rogton elhuzodok tole. Ha valaki taperol, rogton lelokom magamrol a kezet.
Es ezek akkor is megtortennek, ha tetszik az illeto.
Mindenki azt hiszi, hogy mennyire magabiztos vagyok, miegymas, holott semmi. A pasik szeretnek, mert szerintuk jol nezek ki, jo csaj vagyok, de megis felek toluk.
2014. nov. 17. 19:35
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, de érdekelne, mert férfiként hasonló gondokkal küzdök.
12/16 anonim válasza:
Az szörnyű, ha visszautasítod, aki tetszik.
Miért teszed?
13/16 anonim válasza:
Először is azt kellene kiderítened, hogy ennek milyen okai lehetnek - akár a gyerekkorodban is. Pl. nem megfelelő apa-/férfiminta, de lehet későbbi görcsölés eredménye is, pl. félelem a meg nem feleléstől. Csupán segítő szándékból írom, hogy ha egyedül végképp nem megy, akkor keress egy JÓ pszichológust, aki segíthet feloldani a félelmeidet.
14/16 A kérdező kommentje:
Mert felek tole. De tulajdonkeppen ez a kerdesem.
2014. nov. 17. 19:58
15/16 anonim válasza:
De miért félsz?
Ez a valódi kérdés!
16/16 A kérdező kommentje:
De en ezt honnan tudnam?
2014. nov. 17. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!