Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi rá az esély?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy van egy fiú, akibe nagyon kezdek beleszeretni. Ő kb 2 hónapja lépett ki egy 1,5 éves kapcsolatból, és nem akar kapcsolatot. Nagyon sokat beszélünk, volt, hogy napi 10 órákat egyfolytában, és mindig tudja, ha valami baj van, és jómúltkor kiszedte belőlem, hogy többet szeretnék tőle. Mondta, hogy nem akar elveszíteni, de EGYENLŐRE nem akar kapcsolatot. Egy idő után jobbnak láttam nem írni. Aztán kiszedte a barátnőm kezéből a telefont, hogy ő beszélni akar velem, és kérdezte, hogy mikor találkozunk, és miért nem vagyok képes jelentkezni. Mikor megtudta, hogy megyek másnap a barátnőmhöz, kijelentette, hogy ő is megy, mert én ott leszek. Mondta neki, hogy azon gondolkozik, hogy összejön velem, mert nagyon szeretne már egy rendes lányt, de még át kell gondolnia, mert nem akar megbántani még véletlenül sem. Nagyon aranyos volt, meg minden, és azóta 2x nála aludtam, (nem történt semmi, csak összebújva aludtunk, meg ilyenek), aztán buliba kellett volna mennie, és mondta, hogy menjek vele, de kérdezte, hogy a "barátnője" jöhet-e, és nem :D tehát el se ment. De valahogy nem lép. Tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy lesz-e valami. Nem tudom, hogy mit tegyek. Kérlek segítsetek.

2014. nov. 17. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyenlőre a sorozatgyilkos vág fel, mielőtt elás az erdőben, te az egyelőre szót keresed.
2014. nov. 17. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Jól van na. De mondjuk nem erre voltam kíváncsi
2014. nov. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!