Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mégis felénk?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok,egyetemre járok, több mint egy éve van barátnőm és állítólag az átlagnál jobban nézek ki (sok lány szerint helyes vagyok). Ezek ellenére mégis felénk vagyok, és ezt már nagyon utállom, de nem tudok ellene tenni. Valakinek valami ötlet, tanács,hogy hogyan győzhetném le a fèlénkségemet?2014. nov. 17. 18:39
1/3 anonim válasza:
Én is az vagyok, csak én szörnyszülött kinézetű, az egyetemre még pisilni se engedtek be, barátnőm már nincs és nem is nagyon lesz a következő években... De én is félénk vagyok. Csak ezt könnyebb megértnei míg nálad ott a kérdőjel hogy "why?"
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy én sem tudom :/ negatívnak talán annyi hogy vékony vagyok, viszont vicces is vagyok de ha kell akkor meg komoly, szóval nem tudom :/
2014. nov. 17. 18:48
3/3 anonim válasza:
Én is tök félénk voltam fiatalabb koromban, de nekem muszáj volt levetkőzni a munkám miatt..mivel sok ember előtt kell naponta több órát beszélnem..idővel kinövöd szerintem..:) De lehet tudatosan is megpróbálni tenni ez ellen, hozd magad direkt olyan helyzetekbe, amikben nyuszi vagy..előbb utóbb csak elmúlik..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!