Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire zavar, ha egy nő szőrös odalenn?
Figyelt kérdés
Mondjuk ápolt, tehát nem hosszú a szőr, illetve a bikinivonal is le van rendesen szedve...2014. nov. 16. 18:40
11/20 anonim válasza:
Engem sem zavar, talán még izgató is.:)
12/20 anonim válasza:
engem kiábrándít, volt már rá példa.
le is lankadt, és nem is igazán lehetett újra izgalomba hozni.
13/20 anonim válasza:
Ha nem dzsungel, akkor mindegy. Nekem sem teljesen csupasz. 21/F
16/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar amennyiben ápolt.
Aki meg a csupaszt szereti az mind látens pedofil.
18/20 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Mennyire vagy szőrös?
19/20 anonim válasza:
Én azt szeretem ha a nő nincs borotválva odalent hanem természetesen szőrös! Imádom nyalni falni a szőrös puncit!
Kopaszra nem indulok be egyáltalán.
20/20 anonim válasza:
közepesen,nem ragaszkodom,hozzá,hogy csupasz legyen,de jobban szeretem a kopasz puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!