Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek lenne kedve eljönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek lenne kedve eljönni velem színházba?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, budapesti programra gondoltam karácsony környékén, addig is lenne idő kicsit megismerni a másikat. :)

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a pár sort, további szép estét!

2014. nov. 16. 18:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9-es, van esetleg más ötleted, ahol találhatnék kísérőt?
2014. nov. 16. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen van. Facebookon kismillió színházkedvelők csoportja van, ahol megbízhatóbbak névvel/arccal az emberek, mint itt. Lépj be oda és írd ki ezt a kérdést.
2014. nov. 16. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Karácsony környékén pont a szüleimnél leszek, messze a fővárostól, de máskor esetleg szívesen.
2014. nov. 16. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Én benne lennék, bár nem a te korosztályod vagyok. Ha többet nem akarsz, legfeljebb barátságot, akkor oké.
2014. nov. 16. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
dehogy megyek,jobb programot is ki lehetne találni.hogy piázol egy színházban? egyből okoskodnának hogy itt ne
2014. nov. 16. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem Ő nem az a kategóriájú lány lehet akinek az a célja hogy lerészegedjen az első öt percbe mihelyst kilépett otthonról :)
2014. nov. 16. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
pont ezért sz*arom le.hehe.
2014. nov. 16. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!