Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek lenne kedve eljönni velem színházba?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, budapesti programra gondoltam karácsony környékén, addig is lenne idő kicsit megismerni a másikat. :)
Köszönöm, hogy elolvastad ezt a pár sort, további szép estét!
2014. nov. 16. 18:31
1/17 anonim válasza:
Ha fizeted a felutamat Pester, szívesen.
2/17 anonim válasza:
Mi lenne az eloadas ?
En benne lennek 16/F:)
3/17 anonim válasza:
Konkrétan milyen előadásra gondoltál? :O 23f
6/17 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy, hogy mit néznénk :D Szeretek ismerkedni :) Nyugodtan írhatsz.18/F
7/17 A kérdező kommentje:
Elsősorban olyan partnerre gondoltam, akit szintén érdekel a színház, és nem lenne számára nyűg ez a fajta program.
2014. nov. 16. 18:40
8/17 anonim válasza:
Minek mennék, hisz színház az egész élet.
9/17 anonim válasza:
Jajj, igen, most jön majd a sok kanos gyikes szűz, hogy bekamuzza, mindene a színház csa kegy reménydugás miatt. Nehogy már itt keress kérdező.
10/17 anonim válasza:
De hogy, miért nem az abban a városban vannak ilyen lányok ahol én lakom.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!