Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőfaló pasit egy normális lány nem tudna megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, hanem kíváncsiság. Az egyik baratnőm összejött egy ilyen pasival. Ezen nagyon csodálkoztam, mert nem mindennapi a barátnőm. Nőies, csajos a kinézete, amire néha picit irigy is vagyok, aranyos, mosolygós, amikor összejött a pasival, akkor is úgy jöttek össze, hogy hülyéskedtek, szivatták egymást. A férfiak nagy részének be is jön, talán azért, mert mindenkivel képes normálisan beszélgetni, de félek, hogy fel fog sülni ezzel a pasival. Bele van hülyülve évek óta, azt állítja, hogy a srác azt mondta rá, hogy különleges és évek óta szeretne vele beszélni, járni. Viszont én csak 10 csajról tudok, akivel az elmúlt 1 évben kavart.2014. nov. 15. 22:43
11/11 anonim válasza:
nem.
a férfi dönthet úgy,hogy leparkol.
esetleg még olyan történhet mert 2 ilyet is tudok,hogy a lány elképesztően gazdag és befolyásos család sarja volt.
a don juan haverom összejött vele,a lány faterja idővel berakta a céghez jól fizető állásba,és mivel nem volt csúnya lány sem ezért elvette feleségül és beleült a jólétbe egy életre.
ilyen hatalmat és vagyont meg nem kockáztat be jött ment libák kúrásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!