Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőfaló pasit egy normális lány nem tudna megváltoztatni?
nem
a hapsiban 1X csak valami megváltozik és lehorgonyoz egy csaj mellett ,de hogy mikor-hogy azt nem tudni
Nőfaló férfi vagyok és tudom, h nővel hosszútávon nem éri meg, mert:
1.Csomó nőt kihagyok.
2.A végén még ő kefél félre.
Én voltam együtt ilyen nőfaló pasival, ő akkor változott meg, mikor szerelmes lett és végül csalódott. Ilyenkor rájött, hogy hogyan is viselkedett ezelőtt a lányokkal, ekkor jött rá annak súlyával, milyen ha dobják az embert érzéseivel mit sem törődve.
És ezt a kémia dönti el, mennyire ragaszkodik valakihez amit tudjuk akár rövid idő alatt is kialakul, így nem az exbarátnő változtatta meg, hanem benne változott meg valami, ahogy a 3-as is írta.
Lehet később ezután is nőfaló egy ilyen pasi, de legalább már tudja hányadán állnak a dolgok és nem fogja megvárni, míg szerelmes lesz belé egy lány.
Úgy hogy a barátnőd kérdező ne bízza el magát.
Attól hogy valaki átverte még nem kéne ugyanezt megtennie bosszúból, úgy, hogy másokon levezetve.....
Majd érik még a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!