Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiúval találkoznátok a helyemben?
Interneten megismertem két fiút, és már a találkozásnál tartunk. Nem tudnak a másikról, és tudom, hogy az egyikőjükkel már rég abba kellett volna hagynom a beszélgetést, de nem tettem. Külsőre mindketten tetszenek, belsőre meg hát.. Érzelmeim nincsenek irántuk, interneten keresztül nem is tudnék szerelmes lenni vagy kötődni valakihez.
Mindkét fiú ugyanabban a városban lakik, amit ismerek jól, sokszor járok oda, de nem ott lakom. Az egyik egy fekete fiú, de aranyosnak meg őszintének tűnik, mindent elmond nekem, meg sokszor törődik velem, úgy értem, hogy sokszor szokott keresni, többször ír nekem, stb.. Ő 18 éves, mint én.
A másik is egy külföldi egyetemista, ő indiai és 20 éves. Ő is aranyos, meg sokszor foglalkozik velem, de vele többször beszélünk olyan semmilyen témáról, pl. ha együtt lennénk mit csinálnánk, stb.. meg a szexet is néha felhozta, holott a másik fiú eddig egyszer sem.
Nem kapcsolatra gondolok, úgyhogy ne azzal kezdjétek légyszíves, hogy mit akarok külföldiektől, meg keressek inkább magyart, meg ilyenek. Csak szimpla mozi vagy séta lenne, semmi több, lehet, hogy egymásnak nem is fogunk tetszeni. Én szívesebben a fekete fiúval találkoznék, márcsak azért is, mert ő nem mutatta jelét annak, hogy szexre kellenék neki. Csak nem sz
ha nem akarsz semmit se csinálni akkor akár mindkettővel el el járhatsz szórakozni, ebben nincs semmi se. csak ha valamelyikkel komolyra fordul akkor a másikat dobni kell.
de azért érdekelne, hogy hol és miért pont külföldi egyetemistákkal ismerkedtél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!