Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármilyen srácot vállalnak a "luxus prostik"?
Egy hájas bálna vagyok. Azonban nagyon szeretnék lefeküdni egy olyan nővel aki normális esetben rám se nézne mert kb. elhányná magát... itt értem azokat a nőket akik még egy pap fantáziáját is megmozgatják..
Hogy kezelik ezek a lányok, az ilyen helyzeteket?
Mehet e menet, ha fizetek?
Ápoltan, ajándékot is vinnék(bonbonra gondoltam), meg vinnék valami jobb minőségű pezsgőt is. Na meg a tiszteletbérét.. :)
Sok, sok pénzért ja.
De nem tudom hogyan állnak hozzá a dologhoz... És mit gondolnak az emberről a háta megett.
Köszönöm a választ, bár előrébb nem jutottam vele.
Egyértelmű hogy nem fogok neki tetszeni, és az se érdekell hogy azután mit fog gondolni. Az már az ő dolga.
Inkább arra volnék kíváncsi hogy igent mondanának, vagy elhajtanának a fenébe.
20-30 ezer Ft-ot adnék max 1 óráért. Sima szex, meg orál, kis masszázs levezetésnek. Más nem is kellene.:D
Másodiknak köszönöm. Ez már jobb hír volt! :)
Mindenkinek megy a zöld! :)
20-30k-s kategória nem luxuskurwa közel sem. Azok olyan 200 felett kezdődnek.
Ettől függetlenül bevállalnak, ameddig tiszta vagy és normális a megjelenésed. Ha nagyon csúnya vagy, akkor a legrosszabb ami történhet, hogy nem hajlandóak smárolni veled, de a kifizetett összegért megteheted "amit vettél."
A szpesöl dolgokér' meg gondolom BONUS-t kell fizetni
valóban.
a luxus az 100-150től indul,de az egész éjszakára,de kocsit kell érte küldeni,el kell vinni kajálni menő étterembe stb.
a 20as kategória az egy jóféle csaj 50 percre a rosszlányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!