Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bármilyen srácot vállalnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármilyen srácot vállalnak a "luxus prostik"?

Figyelt kérdés

Egy hájas bálna vagyok. Azonban nagyon szeretnék lefeküdni egy olyan nővel aki normális esetben rám se nézne mert kb. elhányná magát... itt értem azokat a nőket akik még egy pap fantáziáját is megmozgatják..

Hogy kezelik ezek a lányok, az ilyen helyzeteket?

Mehet e menet, ha fizetek?

Ápoltan, ajándékot is vinnék(bonbonra gondoltam), meg vinnék valami jobb minőségű pezsgőt is. Na meg a tiszteletbérét.. :)

2014. nov. 15. 00:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sok, sok pénzért ja.

De nem tudom hogyan állnak hozzá a dologhoz... És mit gondolnak az emberről a háta megett.

2014. nov. 15. 00:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Akárkit, ha van rá pénzed.
2014. nov. 15. 00:04
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, bár előrébb nem jutottam vele.

Egyértelmű hogy nem fogok neki tetszeni, és az se érdekell hogy azután mit fog gondolni. Az már az ő dolga.

Inkább arra volnék kíváncsi hogy igent mondanának, vagy elhajtanának a fenébe.

20-30 ezer Ft-ot adnék max 1 óráért. Sima szex, meg orál, kis masszázs levezetésnek. Más nem is kellene.:D

2014. nov. 15. 00:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Másodiknak köszönöm. Ez már jobb hír volt! :)

Mindenkinek megy a zöld! :)

2014. nov. 15. 00:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nem kezdesz el paraszt módon viselkedni,hanem ugyanúgy kezeled,mint egy normális lányt,akkor mehetsz nyugodtan.
2014. nov. 15. 00:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vállalnak be bárkit, egy luxusprosti már megengedheti magának, hogy válogasson. És szerintem náluk a tarifa is már százezres nagyságrend. Legalábbis abból kiindulva, hogy egy sima, igényes, lakásos prosti 10 ezret kér egy órára.
2014. nov. 15. 00:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, és még nyilvánosan is. Csak menj végig az utcán, és láthatod, hogy némelyiknek milyen züllött férje van.
2014. nov. 15. 00:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

20-30k-s kategória nem luxuskurwa közel sem. Azok olyan 200 felett kezdődnek.

Ettől függetlenül bevállalnak, ameddig tiszta vagy és normális a megjelenésed. Ha nagyon csúnya vagy, akkor a legrosszabb ami történhet, hogy nem hajlandóak smárolni veled, de a kifizetett összegért megteheted "amit vettél."

2014. nov. 15. 00:31
 9/13 anonim ***** válasza:

A szpesöl dolgokér' meg gondolom BONUS-t kell fizetni

2014. nov. 15. 00:33
 10/13 anonim ***** válasza:

valóban.

a luxus az 100-150től indul,de az egész éjszakára,de kocsit kell érte küldeni,el kell vinni kajálni menő étterembe stb.

a 20as kategória az egy jóféle csaj 50 percre a rosszlányokról.

2014. nov. 15. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!