Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt miért csinálják a lányok, hogy élőben belemennek a randiba, aztán lekoptatják a srácot?
van erről egy igen tanulságos elemző írás.
gugliba shit teszt radar alatt.
és a férfi a kontroll elvesztése miatt bukik el ebben az esetben.
Velem ilyen még soha sem fordult elő :D
Na nem azért, mert olyan jól összejönne minden randi, hanem mert általában már bele se mennek randiba (persze olyan is volt, hogy belement az illető, de akkor nem is koptatott már le).
Nem tudom, mitől lehet, tényleg nem értem, pasi vagyok, ez meg vmi csajos gondolkodás lehet.
Megkérdezik a barátnőjüket
Te István randira hívott ! prrrccc MIiii Tényleg nemmá te dédó vagy ? há milyen feje van ?
Na kb igy
áh így persze,hogy bukta lesz.
előtte kell vagy neten,vagy telefonban egy komfortépítés.
vagy ha eléggé nyitott,akkor ott és akkor a felcsípés után nyélbe ütöd az első randit.
mert a mai társadalomban ha egy csaj nemet mondd, akkor elkezdi a pasi nyaggatni, hogy de miiért neem?..na csak egy ital..naa...
és inkább igent mondunk hogy békén hagyjanak biztosan, lemondani egyszerű, ott már nem tud zaklatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!