Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vétettem, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vétettem, miért nem szeret senki? Tényleg ennyire értéktelen vagyok?

Figyelt kérdés
Világ életemben sanyarú volt a sorsom,mindig megaláztak bántottak. Nem tudom már,hogy ki vagyok valójában az amit a többiek mondanak vagy csak a kedvességem használják ki. Mindig csúfoltak az iskolában de sikerült találnom egy fiút kínkeservesen akiről azt hittem szeret. Lett egy minimális önbizalmam és ki mertem menni az utcára. A gimiben is azt hittem lettek barátaim,de most hogy leérettségiztünk mind szrik rám. A barátom itthagyott mondja,hogy hagyjam békén,utál,gyűlöl,ronda vagyok,unalmas,buta nincs egy agysejtem sem. Pedig neki minden szavát elhiszem. Nincs senki,akiben megbízok már teljesen depressziós vagyok :( Nem bírom ezt,miért történik ez velem? Kérlek ne küldjetek privátot,farkas képeket mert még ha jó szándék is vezérel se hinném most el. 19/L
2014. nov. 13. 00:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj akkor van igazán gáz ha már farkat se küldenek.
2014. nov. 13. 00:52
 12/18 A kérdező kommentje:
láttam már farkat élőben szóval annyira nem ijedtem meg,de hihetetlen mennyi magamutogató van itt :D kérek komoly válaszokat :)
2014. nov. 13. 01:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Meg akarsz felelni ejjejj folyron csak meg akarsz felelni masoknal!
2014. nov. 13. 01:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Pedig az írásod alapján kedves lány lehetsz, "csak" annyi lehet a baj, hogy rossz emberrel akadtál össze, és lesz majd valaki, aki értékeli ezt a tulajdonságodat.
2014. nov. 13. 03:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Most farkat, komoly választ, vagy komoly farkat küldjek ? :-D
2014. nov. 13. 03:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem kéne elhinned ezeket a barátodnak. Biztos vannak hibáid, mindenkinek vannak, de ez úgy hangzik, hogy csak meg akart bántani minél jobban.

Érdemes az embernek magába tekinteni, hogy mit szúrt el, és megpróbálni fejlődni, de nem szabad utálni magad.

Fel a fejjel, majd jön egy srác, aki úgy szeret, ahogy vagy. Ha beszélgetni lenne kedved, írj nyugodtan.

2014. nov. 13. 08:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen lányok a legaranyosabbak,és nem kell törődni mások butaságával... Átérzem a helyzeted,mert hasonlókat éltem át én is sajnos...

Hidd el,lenne nagyon sok rendes srác,aki szeretne téged. :)

23/F

2014. nov. 13. 10:23
 18/18 anonim ***** válasza:
"Bánom is én, jöhetnek a farkak" Hihihihi! Jó fej vagy. ♥
2014. nov. 13. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!