Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
Augusztus közepe óta nem jött meg neki, akkor is es azóta is mindig védekeztünk (fél percig csináltuk maximum mindig az elején óvszer nélkül egy kis plusz élvezetért aztán felhúztam az óvszert).Másfél hete csütörtökön használtuk egyetlen alkalommal, szombaton viszont az történt, hogy kiszakadt az óvszer és nem vettük észre csak miután kihúztam mert ,,végeztünk". Utána egyből múlt hét hétfőn elment nőgyógyászhoz, bevett egy Escapelle tablettát (esemény utáni 72 órán belüli tabi) és egy tesztet is kitöltött ami negatív volt. A fura hogy azóta sem jött meg és már nagyon parázok. Meg a másik èrdekes hogy ilyen sok ideje nem jön meg. Ezen kívül semmi jel nincs a terhességre. Lehetséges hogy terhes? Vagy ha nem, akkor mitől lehet ez?2014. nov. 12. 15:46
1/7 anonim válasza:
Ha volt nőgyógyásznál miért nem kérdezett rá, hogy mitől lehet??
2/7 anonim válasza:
Terhes a barátnőd, de nem te vagy a gyerek apja, hanem én.
3/7 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta lehetséges hogy azért nem jön meg és pont emiatt mondta hogy csinálja meg a zesztet ami negatív lett
2014. nov. 12. 15:58
4/7 anonim válasza:
Szerintem a hormon "bomba" miatt lehet, ami a 72 órás tabival került a szervezetébe.
17/l
5/7 A kérdező kommentje:
Most néztem hogy véletlen lehagytam a csütörtöki részről hogy akkir használtuk egyetlen alkalommal a kihúzós módszert nagyon vigyazva, és a gumilyukadás azon a szombaton jött egyből...amúgy hogy érted hogy amiatt lehet? Mi lehet amiatt? Hogy azóta sem jött meg?
2014. nov. 12. 16:27
6/7 anonim válasza:
Ha hormonháztartását megzavarta a tabletta, akkor ez okozhatja h nem jön meg neki. Pl a fogamzásgátlót is felírják olyan lányoknak akik nagyon rosszul vannak menstruációkor, mert leszabályozza azt, plusz nem is lesz olyan erős. Ezért van az is h a fogamzásgátlótól sokan meghíznak egy kicsit. Mind mind a hormontartalom miatt.
17/l meging
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat és bízok benne hogy tényleg csak ennyi
2014. nov. 12. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!