Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérezheti az ember, ha sokat gondolnak rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akire minden nap gondolok. Akadályai vannak, hogy kapcsolatba tudjak lépni vele, de ettől függetlenül mindig ő jár a fejemben. Vajon ezt intuitív módon megérezheti?2014. nov. 11. 19:40
11/13 anonim válasza:
Nem, nem érezheti meg. Lehet, hogy egyesek hisznek benne, de attól nem igaz. Felőlem hihettek benne, csak semmi nem támasztja alá, nincs bizonyíték, hogy létezik ilyen. Bár lehet, csak én vagyok vele úgy, hogy amit nem látok, hallok, nincs bizonyítva, azt nem hiszem el.
12/13 anonim válasza:
remélem nem. én lány vagyok, minden nap gondolok egy srácra, aki ráadásul sulistársam. az kéne még nekem, hogy megérezze, mennyit gondolok rá.
13/13 anonim válasza:
Ti komolyan hisztek ezekben az ezonyavalyákban? Még azt hittem, hogy ma este nem fog itt GYK-n meglepetés érni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!