Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket ez zavarna? 16L
Vagas nyomok egy lany csuklojan. Nem mostaniak, de a hegek utana megmaradtak.
Elitelnetek a lanyt? Tudva hogy vagdosta magat? 16L
Engem csak az érdekel, hogy engedje az anált...
--
Nem, nem ítélném el. :)
Nem amennyiben leállt már vele. vagy nem akar engem vagdosni. vagy nem gerjed a szadomazora.
De talán érdekes lehetsz, talán jó a szeméyiségtípusod is, szóval engem pölö nem zavarna, de sokakat igen
koszi a valaszokat. :)
nem 'divatbol' volt.de mindegy.
Mert aki vagdosa magát az biztos a divat miatt teszi...
Vannak olyan dolgok, mint depresszió, személyiségzavarok...
felizgat az ilyesmi
de ha fontos lenne a kicsi lány,akkor puszit adnék a homlokára,és nem kéne neki vágni magát,többet,mert az én karjaimban az élet ölelné :)(: de nem lehet mindenki ilyen szerencsés ugye...
Ja, mert tök véletlenül jut a depressziós kislány eszébe, hogy vagdosásba fojtsa a bánatát.
Véletlenül sem azért, mert azt látta máshol, hogy ha depis, akkor ezt kell tennie.
Csinálhatna 1000 más dolgot minden depis fiatal, mégis a legtöbbje vagdossa magát.
Furcsa mi?
ez nem divat,a vagdosás más jellegű dolog,nyoma marad,jó mély,látható,kiserkenő vér,jelölés.
egy igazi kultusz! élvezet akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!