Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Titeket ez zavarna? 16L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Titeket ez zavarna? 16L

Figyelt kérdés

Vagas nyomok egy lany csuklojan. Nem mostaniak, de a hegek utana megmaradtak.

Elitelnetek a lanyt? Tudva hogy vagdosta magat? 16L

2014. nov. 11. 14:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%

Engem csak az érdekel, hogy engedje az anált...

--

Nem, nem ítélném el. :)

2014. nov. 11. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem amennyiben leállt már vele. vagy nem akar engem vagdosni. vagy nem gerjed a szadomazora.

De talán érdekes lehetsz, talán jó a szeméyiségtípusod is, szóval engem pölö nem zavarna, de sokakat igen

2014. nov. 11. 14:29
 3/14 Noydra ***** válasza:
100%
Ha én ismerkednék vele, akkor 13 évesen is elvárnám, hogy legyen annyi esze, hogy nem követi az undorító mocsok média-divatot.
2014. nov. 11. 14:30
 4/14 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat. :)

nem 'divatbol' volt.de mindegy.

2014. nov. 11. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

Mert aki vagdosa magát az biztos a divat miatt teszi...

Vannak olyan dolgok, mint depresszió, személyiségzavarok...

2014. nov. 11. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:

felizgat az ilyesmi

de ha fontos lenne a kicsi lány,akkor puszit adnék a homlokára,és nem kéne neki vágni magát,többet,mert az én karjaimban az élet ölelné :)(: de nem lehet mindenki ilyen szerencsés ugye...

2014. nov. 11. 14:36
 7/14 Noydra ***** válasza:
31%

Ja, mert tök véletlenül jut a depressziós kislány eszébe, hogy vagdosásba fojtsa a bánatát.

Véletlenül sem azért, mert azt látta máshol, hogy ha depis, akkor ezt kell tennie.

Csinálhatna 1000 más dolgot minden depis fiatal, mégis a legtöbbje vagdossa magát.

Furcsa mi?

2014. nov. 11. 14:40
 8/14 A kérdező kommentje:
tudod/dehogy tudod/ van az az erzes amikor eleged van mindenbol, legfokeppen magadbol. Ilyenkor ugy erzed csak teher vagy, csak bantasz mindenkit, es ezert akarsz magadnak fajdalmat okozni. Nem pont vagdosas az egyetlen dolog amit magam ellen tettem. Sok rossz dolgot csinaltam ezek kivul.Mert utaltam magam.Nem a media miatt volt mindez hanem miattam. es nem azert mert divat, hanem mert tul gyenge voltam. ezert.
2014. nov. 11. 14:49
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Vagdosáson kívül akár fejbe is baszarinthatná magát a depressziós, szóval a média-divat-ot felhozónak osztom a véleményét.
2014. nov. 11. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:

ez nem divat,a vagdosás más jellegű dolog,nyoma marad,jó mély,látható,kiserkenő vér,jelölés.

egy igazi kultusz! élvezet akár.

2014. nov. 11. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!