Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj soha nem nez egy pasira, az mit jelent? Zavarban van?
Kb úgy 20 év alatti csaj esetén simán lehet, hogy zavarban van! Annyira bele van zúgva a pasiba, és annyira nem meri kimutatni, nem mer közeledni felé, fél a visszautasítástól, inkább csak reméli, hogy valami csoda folytán a pasi határozottan kezdeményez és akkor boldogan élnek, amíg meg nem halnak...
És azért nem mer ránézni se, mert szinte úgy érzi, hogy az arcára van, írva, hogy szerelmes belé és ezzel egyből elárulná magát...
Persze lehet más ok is.
Egyszer probalkozott nala a srac, de mar evekkel ezelott, a csaj visszautasitotta. Elotte se voltak joban, azota, ha osszefutnak es nem kettesben vannak, a csaj ra se nez, nem koszon, megvarja, mig a srac koszon, ha pedig ketten vannak, akkor ra mer nezni.
Amugy pedig a sracrol tudni kell azt is, hogy rengeteg noje volt mar, de egyik se volt publikus. Tehat egyutt voltak, jol ereztek magukat, szex, neha buli, de ritkan lehetett oket fenyes nappal egyutt latni az emberek kozott.
Ja nem, nem szerelmes belé akkor...
Viszont ha félénk lányról van szó, akkor lehet benne egyfajta szégyenérzés, ha mondjuk annak idején nem túl kedvesen utasította vissza és ma már másképp tenné (úgy értem, elutasítaná, de kedvesebben fogalmazva).
De ha nincs kifejezett megbánása, akkor is lehet simán zavarban még ha nem is jön be neki a srác.
Még némi esélye lehet, hogy azóta mégis tetszik neki a srác, de ezt azért nem gondolom, mert ha a srác fűvel-fával csajozós, akkor nem egy vonzó jelenség normális lányok számára... De ha mégis, akkor érdemes a pasinak még egy próbát tennie nála, s ha nem, akkor tényleg nem tovább...
Előző hozzászólásomból lemaradt a személyes példám...:
Engem pl gimis koromban meg akart csókolni egy felsőbb éves srác egy táborban. Ennek nem volt előzménye, ezért meglepett, és ijedtemben elég csúnya szóval illetve elküldtem. A srác nem is jött be se előtte, se utána. Viszont utólag rájöttem, tök romantikus szitu lett volna amúgy és egyáltalán nem volt durva vagy tolakodó, nem csinált semmi rosszat.
És így én éreztem hülyén magam, hogy milyen bunkó voltam vele. De persze a közelébe se mertem menni, nemhogy bocsánatot kérni. És 2-3 évig, amíg egy suliba jártunk, én se nagyon mertem ránézni... Ráadásul egy fontos feladatot ő vállalt el a suliban, így a kis irodájába néha nekem is be kellett mennem és megbeszélni vele az osztálytársaim vagy a saját ügyemet... Nagyon sokáig nem tudtam elfelejteni, hogy milyen kínosan bunkó voltam... Remélem azért őbenne nem okoztam nagy törést...
1.) zavarban van, mert tetszik neki a pasi
2.) nem szeretné, ha a srác félreértené a tekintetét
3.) olyan magas az illető, hogy ez a kényelmesebb
4.) tényleg lát valami érdekeset :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!