Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vannak még rajtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak még rajtunk kívül intelligens civilizációk az univerzumban, vagy nincsenek? Ha igen, miért igen és ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 22:28
1 2
 11/20 Hercegnő_: ) ***** válasza:
0%

Vámpiiiirok :D

Bár nem valami intelligensek,de izgi lenne,ha léteznének..

Ufók vannak..

2014. nov. 10. 22:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Biztos vannak, de ha tényleg intelligensek, akkor soha nem fognak az emberiség közelébe menni.
2014. nov. 10. 22:37
 13/20 A kérdező kommentje:
És szerintetek emberszabásúak, vagy torzak?
2014. nov. 10. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem léteznek vámpírok, boszorkányok, szellemek, ufók, a yeti, a lochnessi szörny.

Az egész világ olyan hihetetlen és valóságos, de csak ha kimozdulsz és látod. Élet tapasztalataim során még egyiket sem láttam, de láttam viszont rengeteg olyan más dolgot vagy körülményt amiről soha nem gondoltam volna, hogy megtörténik vagy létezik. Azaz szerintem miért ne lehetne elhinni, hogy vannak attól, hogy mi nem látjukőket minden nap vagy esetleg még egy élet során sem.

Az ufókra vissza térve a világűrben bármi lehetséges és elképzlhető és 100.0000% , hogy létezik más élet és civilizáció. Mivel a végtelen az emberi ésszel szinte feloghatatlan ezért az esélye is szinte felfoghatatlan annak, hogy léteznek. Akár elképzelhetetlenül nagy vagy kicsi méretben, vagy egy egész más létformában.

2014. nov. 10. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, én még itt a Földön se találtam.
2014. nov. 10. 22:45
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az emberi faj messze nem olyan intelligens, amennyire sokan gondolják (tisztelet a kivételnek). És igen, szerintem biztos létezik. Az emberiség meg tudott vizsgálni elég kisszámú bolygót, ahol nem fedeztek fel élőlényeket (mi a bizonyíték arra, hogy nem voltak ott, csak mondjuk mi nem tudjuk őket érzékelni?), de ezek mellett kis túlzással végtelen számú bolygó van a világegyetemben, namármost, annyira egoista ne legyen az emberi lény, hogy azt higgye, csak itt alakult ki élet- szerintem.
2014. nov. 10. 22:45
 17/20 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem azok az idegen civilizációk ugyanezt kérdezhetik maguktól miközben minket figyelnek.
2014. nov. 10. 22:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs. Azért, mert már rég jelentkeztek volna onnan.
2014. nov. 11. 06:39
 19/20 anonim ***** válasza:

"Nincs. Azért, mert már rég jelentkeztek volna onnan."

És mi van akkor, ha már jelentkezni akartak volna, sőt jelentkeztek is, mondjuk 30.000 földi évvel ezelőtt, csak azt látták, hogy azok a teremtmények, amik itt élnek, nem érdemesek arra, hogy komolyabban foglalkozzanak velük?

Vagy ha közel hasonló fejlettségi szinten vannak, mint mi, esetleg kicsivel le vannak maradva? Attól az még tekinthető "intelligens" létformának, attól függetlenül, hogy nekik sincsenek meg egyelőre az eszközeik arra, hogy kapcsolatot létesítsenek másokkal?

2014. nov. 11. 07:02
 20/20 Költőnő? ***** válasza:
nézzétek meg a Föld 2-t. Érdekes. Nem pont idevág, de egy kicsit elgondolkodtatott. (asszem ez a címe)
2014. nov. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!