Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek alakulhat ki komoly kapcsolat itt az oldalon, vagy komoly kötödés?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 21:31
11/16 anonim válasza:
jaja simán velem már volt így. nagyon mély kötődés egy édes csodás leányzóval csak sajna nem lett a végén semmi a dologból egyáb okok miatt.
12/16 anonim válasza:
Nem tudom észrevetted e kérdező de itt éjfél után mindig ugyanaz a pár ember aki kannibálkodik egymással egy kérdés alatt.Ők már többet nyomoztak ki egymásról mint a KGB.
Szóval kialakul csak bírd gyomorral.
13/16 anonim válasza:
Igen, bizonyítani is tudom:
Mióta a gyk-t olvasgatom jobban kötődöm magamhoz, mert olvasva a kérdéseket rájöttem, hogy az itteni felhozatalhoz képest nem is vagyok annyira selejtes.
14/16 Láttál már,de mégse :) válasza:
Tudok ilyenről,szóval igen.
15/16 Hercegnő_: ) válasza:
Persze. Tapasztalat,nem is egy fiúval,barátnőim is vannak az oldalról.
16/16 anonim válasza:
Én olvastam már itteni sikersztorit, nekem inkább csevegőpartnerek vannak innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!