Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 16/L és 21/F között kialakulhat rendes, komoly kapcsolat?
Én vagyok a lány. A fiút 4 hete ismerem, 3 hete majdnem minden este 1-2-3 órákat telefonálunk (ingyenesen, mielőtt valaki itt leragadna :D). A héten talalkoztunk is, illetve tervezzük, hogy jövő heten is elmegyünk kettesben egy biciklitúrára. Nagyon jól kijövünk, hasonlóak vagyunk, hasonló érdeklődési kör, hasonló értékrendek stb stb.
Viszont! Itt Gyakorin, illetve a való életben is sokszor hallom, hogy a kororsztályomat, tehat a 15-16 éveseket szidják. Legtöbb ember szerint ilyen korban nem kell még pasi, meg túl éretlenek még a kapcsolathoz (komolyhoz), meg ezeket a "kislányokat" úgyse veszik komolyan, pláne nem egy 20 feletti fiú. Ezek után kicsit elbizonytalanodtam, lehet, kicsit túl idős hozzám. Szerintetek?
(Bocsánat az ekezetek néhai hiánya miatt)
Ha jól érzitek magatokat együtt, kedvelitek, szeretitek egymást, akkor nincs akadálya. Ilyen korban még kicsit necces a korkülönbség, de ahogy idősebbek lesztek, úgy lesz egyre kevésbé kirívó. Őszintén szólva én is meglepőnek tartom, hogy a fiú komolyabban is érdeklődik irántad (látszólag legalábbis) és nem csak egy pár numerára kellesz majd neki, de azért jobb lesz, ha óvatos leszel, sosem lehet tudni. (Azért a szüleiddel beszéld meg a dolgot, nehogy az legyen a vége, hogy eltiltanak tőle, vagy ilyesmi)
Minden esetre és remélem, hogy minden rendben lesz :)
Anya támogat ebben, nem fog eltiltani :)
Úgy erzem, komolyan gondolja velem... De aztan lehet, nem így van..
Én 22 éves (F) múltam, párom 16, itt ismertük meg egymást 8 hónapja és 4 hónapja vagyunk együtt, úgy érzem megtaláltam az igazit, őszinte és igaz érzelmeim vannak felé. :)
Ne bizonytalanodj el ha nem adja jelét, sok sikert nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!