Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítseg! Hogyan szopjan le a baratom h a legjobb legyen neki?
Örülök, hogy ilyen bősz olvasóm vagy. :)
Azt mondod, szar? Később, idősebb korodban talán rájössz, hogy mennyire igazam van. Mint mindenben, az örömszerzésben is érdemes (lenne) betartani a fokozatosság elvét. Van kedvenc kajád? Képzeld el, hogy minden nap azt eszed. Reggel, délben este. Néhány hét múlva a könyöködön jön ki. A szexben is így van. Hamar meg lehet unni a legjobb szopást is, ha mindig megkapod.
elég romboló lehet de megkérdezheted mit szeret cumi közben,vagy hogy szereti e egyáltalán.
és persze fokozatosan: elősször csak amkott nyalizd,szopd,adj rá puszit,a zacsit is nyald,tömd a szádba.ilyenek, ha ott áll előtted úgyis érzed majd hogy mit csinálj vele.
Nyald végig hosszában, aztán a két here közt menj le a nyelveddel és nyalogasd a gátat,szopogasd a heréket, míg fel-le mozgatod a kezed a dorongon, nem kifelejtve a makkott. Majd ott lent, rajzol erőteljesebben egy W betűt, alul a tövénél. ---> Aztán megint hosszában, majd, fölül a tövénél, jöhet egy nagy M is.
Szoktam még olyat, hogy számba veszem, megszívom és közben körözök a nyelvemmel a makk körül, és/vagy cirógatom a nyelvem hegyével a tetejét.
Vagy beveszem tövig, amennyire tudom és finomakat harapdálva haladok felfelé, majd leszopom a tetejét.
Végül hagyományosan rácuppanok és közben masszírozom a heréket és környékét.
Sosem tudtam még egyhuzamban végig csinálni, mindig kell szünetet tartani, el ne süljön ideje-korán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!