Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lehet olyan barátnőm, aki tetszene is?
Figyelt kérdés
Átlagnál kicsit alacsonyabb, eléggé kisfiús arcú pasi vagyok. Maximálisan adok magamra, sport, előnyös, jól megválogatott ruhák, arcformámhoz illő frizura.
Mégis úgy érzem, hogy mivel nem vagyok genetikailag magas, helyes/férfias arcú pasi, már csak olyan lányoknál jöhetek szóba, akiket egyáltalán nem találok vonzónak.
Lehetséges, hogy soha nem találok olyat, aki nekem mint nő, vonzó, és én is tetszenék neki?
2014. nov. 10. 16:27
11/12 A kérdező kommentje:
172 centi vagyok, és a legalacsonyabb haverom is 180, ezért érzem magam annyira törpének. Emellett amikor velük vagyok, úgy érzem, mintha én láthatatlan lennék a lányoknak, csak őket vennék észre.
2014. nov. 10. 16:52
12/12 Noydra válasza:
Na szóval.
171 vagyok, kisgyerek arcom van és nincs önbizalomhiányom, ezáltal problémáim sem.
A 3. iskolámat taposom és mindenhol én voltam és vagyok is a legalacsonyabb.
A módszerem végtelnül egyszerű.
K..r..vára leszarom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!