Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lehet olyan barátnőm, aki tetszene is?
Átlagnál kicsit alacsonyabb, eléggé kisfiús arcú pasi vagyok. Maximálisan adok magamra, sport, előnyös, jól megválogatott ruhák, arcformámhoz illő frizura.
Mégis úgy érzem, hogy mivel nem vagyok genetikailag magas, helyes/férfias arcú pasi, már csak olyan lányoknál jöhetek szóba, akiket egyáltalán nem találok vonzónak.
Lehetséges, hogy soha nem találok olyat, aki nekem mint nő, vonzó, és én is tetszenék neki?
Ne ne varj
en se vagyok egy adonisz de elwg jo noim vannak :)
A "titok" pedig az hogy legyel nyilt mosolygos merj baratkozni illetve egyaltalan megszolitani a lanyokat :)
Szerintem ne keseredj el a magasságod miatt. Én fiús szakon vagyok, a legtöbb srác arcra helyes, de alacsony vagy pedig akkora, mint én (170 cm). Meg is mosolyogtam már a helyzetet párszor, mert magassarkút nem igazán tudok így felvenni, de ha tetszik a srác, nem érdekel a magassága, attól még lehet szexi.
20L
Küldj már képet, kíváncsi vagyok arra a nem férfias arcra.
Egyébként hagyj rövid szakállt/legyél borostás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!