Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a vékony lábakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a vékony lábakkal rendelkező nőket bámulják meg, ha miniszoknya van rajta?

Figyelt kérdés
[link] akinek ilyen lábai vannak, azt meg se nézik a férfiak, viszont akinek ilyen vékonyak a lábai, mint ezen a képen [link] azon rögtön legeltetik a férfiak a szemüket
2014. nov. 10. 11:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az elsok sokkal jobbak
2014. nov. 10. 11:49
 2/15 anonim ***** válasza:
11%

És ha azt mondom, hogy én egyiket sem nézem meg, mert k*rvásnak tartom?

Ízlések és pofonok...

23/F

2014. nov. 10. 11:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Rosszúl gondolod. Az elsőket nézik meg.
2014. nov. 10. 11:52
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
mindkettőnk ugyanolyan combok vannak, a méretkülönbség csak optikai csalódás! ;)amúgy én az iylen vagy ennél vékonyabb combokat szeretem, mert sztema nőiesség alapfeltétele a vékony testalkat...nyílván nem anorexiásokra gondoltam, de nem szeretem a vastagabb combokat, mert nem tartom őket nőiesnek, inkább vékonyak legyenek, mint vastagok ;)
2014. nov. 10. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagy tévedés, látszik h a csajok csak a médiában közölt általánosságokra építenek. A fiuk többségének a formás, nem pálcika vagy nem gebe lábak jönnek be. Ugyan úgy a pasik többsége többsége sem a szőke hajú nagy mellű csajokra bukik. Az ember ízlése természetéből adódóan a természetesebb felé vonzódik, csak a mai kultúra torzította ezt el valamelyest.

Ha a gebe lábakat megnézik, akkor többségében azt gondolják hogy "ó b.meg de gebe", és nem azt hogy "hú de megb.sznám". Van ilyen is, de ez jóval kevesebb.

2014. nov. 10. 11:56
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező irigyled a formás lábakat,mert neked nem az van?

Miért írsz ki ilyen kérdést,mi motivál?

2014. nov. 10. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem olyan lábam van mint az első képen a bal oldalinak... és mindig megnéznek. És mindig tetszettem a pasiknak. Nem tudom... neked ez már vastag láb? Mert mindenki nagyon vékonynak tart engem... 45 kg-al az is vagyok szerintem is.
2014. nov. 10. 12:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Az első képen látható csajok is így hátulról bőven a szexuálisan vonzó kategóriába tartoznak, testük már ebből látszik hogy rendben van, az összhatás csak akkor lehet rossz, ha ronda fej párosul hozzá.
2014. nov. 10. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:
azt vágod ugye h most linkeltel 2 ugyanolyanlábú 3 csajos kepet?
2014. nov. 10. 12:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy kérdező.
2014. nov. 10. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!