A miniszoknya csak a nagyon vékony lányokon áll jól?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 15:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem. A hosszúságot kell jól megválasztani, , mert amiből épphogy a fenék nem látszik ki az biztosan visszataszitó egy teltebb nőn. De ha a térd fölött és még picit följebb ér, az szerintem vonzó lehet :)
2/8 anonim válasza:
Nem, átlagos testalkaton is jól állhat. Igazából csak vastagabb lányokon tud problémás lenni, főleg ha a lábuk vastag.
Viszont van olyan férfi aki szereti a miniszoknyát és a vastagabb csajokat is. Nekik simán fel lehet húzni otthon akár extrém minit is csábításhoz.
3/8 anonim válasza:
Sajnos hülyén mutat vastagabb lábú nőn a mini. egy lányismerősöm minit húzott a vastag combjai ellenére egy buliba, és a pasik nem győztek szörnyülködni:S
vékony lábúaknak áll jól csak a mini, de azoknak is csak akkor, ha formás, nem pedig piszkafa vagy karikalábúak.
4/8 anonim válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval. De egy térdig érő vagy annál talán kicsit rövidebb egy szép harisnyával nagyon jól mutat
5/8 anonim válasza:
Szerintem épp ez az, hogy a nagyon vékony lányokon egyáltalán nem áll jól a miniszoknya. Szép, izmos, formás lábakon igen, de piszkán nem. Némileg husibb lábon is csinos lehet szerintem, ha formás. De szerintem ha már miniről van szó, az keveseknek áll jól, olyan vegye fel, akinek tényleg gyönyörű a lába. Egy térd fölött végződő szoknya viszont sokakon jól mutat, feltéve persze, hogy a fazonja passzol a testalkathoz.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ha tul vekony a lab, az is nagyon csunya. Nem igazan esztetikus. A normalis testalaktuaknak all joul , se ducibaknak, se vekonyaknak :P
7/8 anonim válasza:
Szerintem a vékony lábú lányokon kifejezetten nem áll jól a miniszoknya... Kell egy kis husi :) Nekem 44es a méretem, és nagyon minit nem vennék fel, de sok térdfölöttig érő szoknyám van. Sok múlik nagyon a szoknya fazonán is! Ne tapadjon, hanem legyen harang alakú, A vonalú, enyhén rakott és nagyon csini tud lenni a teltebb lábakon is! Pont hogy eltünteti a vastag combot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!