Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy pasit meghódí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy pasit meghódítani? Mit csináljak? Biztosan tetszem neki mert mindig hülyül velem és szemezünk már mosolyogtam is rá! Csinosan öltözködök a hajam is rendezett! Várjam meg míg ő lép vagy lépjek én? Ha én lépjek akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 19:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia!Bocsi biztosan rosszul írtam!Nos az a srác akit említettem küldött egy sms-t hogy szeret de utána ugy tett mikor oda mentem hozzá beszélgetni és megkérdeztem hogy szeret e hogy nem tudja és most utoljára azt mondta hogy nem szeret és már a suliban sem hülyül velem!:(

Nem tudom mi lehet a baja!Szeretném megkérdezni hogy mit csináljak ilyenkor?De én nem akarom ott hagyni kérlek segíts!

2010. febr. 16. 16:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez egyértelmü akkor, hogy már nemszeret.

De hátha (reméljük) tévedek és csak egy kis idö kell neki amíg átgondolja.

Szerintem adj neki egy kis idöt. Lehet, hogy nemtudja, hogy mit is érez irántad.

2010. febr. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!