Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak az oldalon INFP/INFJ típusú emberek akik érezték/érzik azt hogy ez a személyiségtípus inkáb hátrányt okoz az ismerkedésnél, semmint előnyt?
Én érzem így időnként. Az introvertáltság alapból olyan dolog amit sokan nem tudnak tolerálni - illetve ez az ami inkább olyanná tesz aki nem tud közeledni másokhoz, hanem hozzám kell - amit viszont örömmel fogadok.
Illetve ami még hátrányt okozhat az az "f" betű benne ami miatt inkább az érzelemeim irányítanak és nem vagyok abszolút racionális elme.
Vagytok-e az oldalon? Együtt tudunk-e érezni egymással?
Néha én is így érzek...de azt hiszem azok az emberek akik ezeket a tulajdonságokat elfogadják igaz és mély szeretett alakulhat ki. És ez elfeledteti a hátrányokat...:)
INFJ
Én is INFJ vagyok, és ha engem kérdezel, hozzá lehet szokni.Az a lényeg hogy megtanuld elfogadni azt, aki vagy és ez látszódni is fog rajtad, más emberek is fel fogják fedezni.
Én például gyerekként nem tudtam sehova beilleszkedni mert kicsit más voltam, nem szólaltam meg, éltem a saját kis világomag.Akkor nen értettem hogy mi van, de időközben javult a helyzet, megtaláltam a hozzám hasonló embereket és én is nyitottabb lettem.
Akikkel összebarátkozok, azok a barátságok elég mélyek szoktak lenni, velük felszabadultabb vagyok, próbálom védeni őket és nagyon hűséges vagyok.
Viszont ha egy idegennel találkozom, az katasztrófa.Szinte meg se tudok szólalni, a másik félnek kell közelednie felém.Hamar meg tudom állapítani hogy milyen ember és hogy érdemes e vele barátkozni, és ha igen akkor egy idő után én is felszabadultabban beszélek vele, de ehhez hónapok kellenek sokszor.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!