Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakinek a tudtára adni, hogy le akarok feküdni vele? (18/L)
- szűz vagyok
- nem beszéltünk 3 hónapja
- nem tudom biztosan, hogy egyáltalán tetszem-e neki
- középkorú
- nem egy bevállalósnak ismert meg, inkább szolídabbnak, visszafogottabbnak
Félreértés ne essék, nem azért akarom, hogy menjek a többi birka után, hanem, mert nekem is vannak hormonjaim és vágyom rá. Mivel sejtem, hogy 1 év múlva sem fog változni semmi, szeretném megragadni az alkalmat. Ennyi.
Nem lehet örökké a nagy szerelemre várni, már így is szarul érzem magam.
Megtörtént már?
Egy középkorú férfi már tudja (remélhetőleg), hogy hogyan kell elvégezni a "feladatot". Ilyen szempontból jó választás. Vele előfordulhat, hogy nem fáj, sőt még el is élvezhetsz már az első alkalommal.
Egyszerűen csak mond ki, hogy mit akarsz - nem kell mellébeszélni, de tudjon róla, hogy szűz vagy, ez fontos.
Ha "jó" ember, és bevállalja, akkor sanszos, hogy nagyon fogod élvezni. De lehet, hogy nem vállalja be, mert nem biztos benne, hogy jó lesz neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!