Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen típusú lányok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen típusú lányok már nincsenek?

Figyelt kérdés
Inkább példákkal tudnám leírni hogy mire gondolok , mondjuk hogy egy buli helyett mondjuk sétálna , nem mindig a tömeget, nyüzsgést keresi , nem fontos neki az hogy mindig minden pillanatban vicces, legyen az ember ,nem csak a szexről szól egy párkapcsolat, meg ilyen egyéb dolgok. Úgy vettem észre hogy az ilyen típusú lányok már kihaltak :( vagy már csak nagyon kevés van belőlük , és ez kár :(
2010. jan. 27. 18:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
80%

Én még ilyen lány vagyok,aki inkább sétál egy szép parkban a barátjával,minthogy buliba menjünk,leigyuk magunkat,és azt se tudjuk hogyan jutottunk haza.

Az a kapcsolat amiben csak a szexről lehet beszélni,,az nem is igazi.

2010. jan. 27. 18:17
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Vannak :) Lehet, hogy rossz helyen keresgéltél... De ez nem csak a lányokra igaz hanem a pasikra is sajnos...Egy ilyen rohanós és felszínes világot élünk, mindenki a dolgok közepébe akar vágni.De vannak csak meg kell találni őket ;) Sok sikert!
2010. jan. 27. 18:18
 3/37 anonim ***** válasza:
60%
Az én csajom is ilyen...a vízöntőket keresd! =)
 4/37 anonim ***** válasza:
90%
nem haltam ki te választassz rosszúl társaságot
 5/37 anonim válasza:
100%
Pedig nem haltak ki...Én mondjuk ki nem állhatom a bulikat, és utálom a tömeget :S És inkább a fiúkról írnám, hogy náluk csak a szexről szól a párkapcsolat...
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék erre lányként pár mondattal rácáfolni!

Nem olyan rég volt már egy hasonló kérdés, ahol 6 oldalnyi komment jött össze, aminek a nagy többsége úgy szólt, hogy "én ilyen vagyok"... Igen, valóban kevés van belőlük, illetve azért is nem lehet annyira megtalálni őket (minket), mert ahogy említetted, nem járnak bulizni, nem keresik a nyüzsgést. Tehát ilyen helyeken kár arra várnod, hogy rátalálj a számodra megfelelőre.

Kicsit nézz körül jobban, és meglátod, miről beszéltem. :)

20/L

2010. jan. 27. 18:19
 7/37 anonim ***** válasza:
83%
nem vagyok bulizos típus viszont a bálokat szeretem egy évben 4-5 alkalom van.nem a szexre megyek egy párkapcsolatban hanem arra hogy megtaláljam a lelki társamat.szerintem még nem halltak ki ezek a tpusú lányok:D
2010. jan. 27. 18:19
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vagyunk, de epp a mentalitasbol fakadoan nehez ranktalalni, mert egy parkban nem nagy eselyel ulsz oda egy idegen melle beszelgetni. A diszko huspiacra meg ilyen emberek (se fiuk, se lanyok) nem jarnak
2010. jan. 27. 18:20
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen lány van, tényleg rengeteg :)

Csak tudod ők, mint ahogy írtad csendesen élnek. Velük nem tudsz ismerkedni discoban, és hasonló helyeken.

2010. jan. 27. 18:20
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
XD Ez elég durva én pont ilyen csaj vagyok és nekem eza bajoma legtöbb pasival amit te leírtál
2010. jan. 27. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!