Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tipusú menyasszonyiruha áll jól annak, akinek nincsenek nagy cickói?
Nyakba kötőst én sem javaslom, nem csaknem szép, inkább nagyobb mellűnek áll jó, volt olyan koszorúslányruhám, és 75B-s a mellem.
Pánt nélküli is jól állhat, de mostanában ezt a fazon annyira divat, hogy szinte minden menyasszony pánt nélküliben van.
Először is javaslok egy jó melltartót (pl. szilikon melltartókról is jó véleménnyel vannak) és/vagy egy jó igazi fűzőt (nem mídert) [link] ezen az oldalon nagyon sok szép, jó van, igaz magas áron, de ezt esküvő után is tudod használni egyrészt hálószobában :P, másrészt ha olyat veszel kívül hordva különböző alkalmakra, nekem ez tetszik a legjobban: [link] c140-felmelles-csipkes-szaten-fuzo-6-szinben-p-174.html?osCsid=740b7e50765d29c8fe97ca5935ac6d7e¤cy=HUF
(bár a mostani ruhákban általában szokott lenni beépített fűző nem feltétlenül bíznék arra mindent...)
Szerintem a következő kivágások amik igazán jól állhatnak, nem tudom mi a neve ennek a típusnak, nem hívják fel a figyelmet a mellekre, egy menyasszonynak amúgy sem illik szerintem csöcskivillantós ruhában lennie, a fehér ruha elméletben nem erről szól:
Mori Lee 81006 [link] [link] [link] http://www.youtube.com/watch?v=rtbEkn9Vq5w
estélyi ruhák a 19. századból:
(Bocsi a sok linkért...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!