Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn az, hogy fiatal, duci lányként a normál testalkatú, neadjisten izmosabb fiúk tetszenek?
Rövid életem során találkoztam emberekkel,akik amikor meghallották a fenti tényt,ferde szemmel néztek rám.Sőt,amikor tovább fűztem,és hajszínt is toldottam hozzá,ezzel konkrétabb képet adva az 'ideálomról',egyenes megbotránkozást kaptam válaszul.
Tudniillik betegség miatt lettem kerekebb a kelleténél,de így is alacsony az önértékelésem és félénk is vagyok,úgyhogy elég rosszul esik,ha valakivel megosztom,hogy milyen fiút tudnék elképzelni magam mellett,és egyesek úgy kezelik,mintha főbenjáró bűnt követnék el ezzel...
Jó,értem én,hogy 'furán' néznénk ki egymást mellett,de szerintem ez nem elég ok arra,hogy valaki kiakadjon ezen.
A legviccesebb,amikor valaki nem is mond erre semmit,de a tekintetén látni,hogy olyasmit gondol,hogy:"mégis kinek kellenél te?",vagy ilyesmi.Ismerek vékony és normál,illetve nálam ducibb embereket is,és mindegyiküket csodásnak tartom és elfogadom,nem törődve azzal,hogyan néz ki és kit tud elképzelni maga mellé.Vagy,ha éppen nem tartom rokonszenvesnek,az sem a testalkatával összeegyeztethető.
Meglehet,túl heves voltam a témával kapcsolatban,de sok ilyennel találkozom,akár velem esik meg,akár mással.
Kérlek titeket,kulturáltan válaszoljatok.
Hát, szerintem ez miatt, mert ilyen a közvélekedés:
Egyébként mindenkinek az egyéni szocproblémája, hogy ki tetszik neki, de ne csodálkozzon senki, ha egyedül marad. Nekem is olyan igényeim vannak, hogy az eget verdesik, de inkább már nem is mondom el senkinek és nem csodálkozom, hogy még mindig egyedül vagyok.
protip: Én fél év alatt simán leadtam 20 kilót 0 értsd NULLA mozgással úgy, hogy nem ettem fehér kenyeret, csak teljeskiörlésűt, és csak vizet ittam, semmi cukrosat. Ezt a súlyt azóta is tartom minden gond nélkül (jó, kicsit odafigyeltem a kalóriára is, 1700 fölé nem nagyon mentem).
Ha valóban a betegség az oka és erről te tudsz, akkor már rég gyógyszert kéne szedned és helyre kellett volna jönnöd.
# 12 Nem olyan egyértelmű, hogy hova vannak ezek leírva, a net tele van szar csodafogyókúrákkal.
Te, mint tájékozott testépítő(?), segíthetnél az ilyeneknek, ahelyett, hogy csak leírod, hogy mit NE, meg mit tudnak ROSSZUL.
Azért bűn,mert egy viszonylag egészséges,sportoló önmagára odafigyelő srácot próbálnál lehúzni a te szintedre,ami a nemsportoló,cukor és szénhidrát zabáló,változtatni nem akaró,alap igényszinttel az egészsége felé nem rendelkező.
Egyébként sógorom csajának sikerült ez amit írsz.Sógorom egy jóképű,jó testi adottságú srác,hogy elmehetne modellnek.De mivel egy szobájában ülő,görnyedő antiszociális depressziós egész nap a gépet nyomkodó kocka,ezért azt is főnyereménynek érzi,hogy ez a puffancs,ragyás képű csaj vele van és szereti.
Szóval valami jóvágású depressziósnál van esélyed.
Szerintem ez nem bűn. Az emberek szimplán csak retardáltak.
Semmivel nem furcsább ez, mint amikor a csontkollekció, kocka srác, bikini modellekről ábrándozik.
Az mondjuk már megint más, ki-hogy küldi el azt a személyt, aki nem jön be neki. Nagyképűsködni nem szabad. A belső a fontos, a többi elhervad az idő múlásával.
Én pl. versenyszerűen sportolok. Figyelnem kell mit mikor eszem, mert tartani kell a verseny súlyt.
Nem vagyok valami jó nő, de a testalkatomhoz képest nagy a mellem és a hasam is kockás, ha megfeszítem. A párom meg elmehetne sumo birkózónak. Szinte gurul. Pont így imádom, mert a kövér pasik jönnek be. (mint a férjek gyöngyéből Kevin James.)
Néhány sporttársamnak is van kövér felesége, a másik részüknek meg átlagos, vagy csontos és kecses a párja.
Szóval, szerintem amit a kérdező szeretne, az nem egy szürreális igény. Az meg ugye más kérdés, hogy csak a külső érdekli, vagy a belső is.
Engem nem zavarna. Mindenkinek megvannak az igényei,ha túl magasak akkor meg ő fog egyedül maradni,nem én..
Bár én is csak azt varom el a paromtól amit magam is teljesítek. Szerintem ez így jogos.
Békarokk válaszat adom a Sarga Kapszulat olvassatok el. Az a legnormalisabb alapmű.
De kerdező MI A BETEGSEGED? Mert inzulinrezisztencia vagy pajzsmirigy akkor erthető a dolog de sok betegseg nem okoz elhizast ha megvan a sport es a jo kaja.
Probaltal valtoztatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!