Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok évvel ezelőtt megerőszakol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok évvel ezelőtt megerőszakoltak azt hittem már feldolgoztam mivel már szinte el is felejtettem, de ahogy telik az idő, és ahogy én úgymond "korosodom" úgy egyre nyilvánvalóbb, hogy még nem hevertem ki. Mit tegyek, hogy teljesen elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Abban mutatkozik meg leginkább ,hogy még nem vagyok teljesen "meggyógyulva",hogy félek a fiuktól már attól rettegek ha csak rám néznek direkt menekülök előlük félek a szerelemtől mindentől.A szerelmet nagyon nagy ívben kerülöm ha egy fiú mégis bepróbálkozna rögtön lekoptatom valami modortalan bunkó beszólással ,de mit tehetnék?
2014. nov. 7. 23:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Akár el tudod képzelni, akár nem, a valóság:

1 in 3 women and 1 in 4 men have experienced [some form of] physical violence by an intimate partner within

their lifetime.

Referencia:

[link]

2014. nov. 8. 00:36
 22/24 anonim ***** válasza:

Keress fel egy megfelelő orvost ahogy ajánlották.

Ismerek olyat, akivel szintén meg történtek olyan dolgok, amiknek nem kellett volna. Több, mint 10 éve történt és még mindig nincs rendben odabent - persze őt sem látta orvos.

2014. nov. 8. 04:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor kellett volna elmenned gyermek nődokihoz vagy pszichológushoz
2014. nov. 8. 13:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy bírtad ki anélkül ennyi ideig,

hogy nem szóltál senkinek (még az Édesanyádnak sem)

Vagy nagymamának (már ha nem a nagypapád volt

aki tette)

2014. nov. 8. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!