Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok évvel ezelőtt megerőszakoltak azt hittem már feldolgoztam mivel már szinte el is felejtettem, de ahogy telik az idő, és ahogy én úgymond "korosodom" úgy egyre nyilvánvalóbb, hogy még nem hevertem ki. Mit tegyek, hogy teljesen elfelejtsem?
Még ráérsz feldolgozni, bár lehet tényleg jobb lenne,
ha valakivel meg tudnád beszélni
Nincs tesod, akivel meg tudnád beszélni?
Vagy barátnő? Nagyon régen volt egyébként?
Én 100% elérném, hogy aki ezt tette veled, kapjon valamilyen büntetést.
Mondjuk lehet azért, mert én az összes erőszakolót tarkónlövetném.
Viszont ha nem akarsz kiteregetni esetleg a családod többi tagjának, akkor idegentől kérj segítséget mindenképp.
Ez vonatkozik a meleg és a női erőszaktevőkre is? (Mert vannak ám ilyenek is elég sokan, előbbiek a börtönben főleg)
Nos... most mondjam azt, hogy aki börtönben van megérdemli és ott a szükség nagy úr?
Mindkettő igaz is, meg nem is.
A női erőszaktevőkről pedig nem tudok annyit, hogy nyilatkozzak róluk.
De az "original" erőszaktevőkre fenntartom elképzeléseim. Mint ami a kérdésben is szerepel. Sőt, ezt bőven kiskorú, mit kiskorú, kisgyerek ellen követték el.
Na az ilyet inkább lassan kéne megölni.
Csak mert sokan szeretik elsöpörni azt a tényt, hogy bizony vannak erőszakoskodó nők is főleg a rondák meg a közepesen öreges de elég okos banyák.
Gondoltam hogy léteznek, de nem igazán tudom elképzelni, hogy hogy lehet konkrétan, hogy egy nő erőszakoskodik egy ffivel.
Tényleg elképzelésem sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!