Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok évvel ezelőtt megerőszakol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok évvel ezelőtt megerőszakoltak azt hittem már feldolgoztam mivel már szinte el is felejtettem, de ahogy telik az idő, és ahogy én úgymond "korosodom" úgy egyre nyilvánvalóbb, hogy még nem hevertem ki. Mit tegyek, hogy teljesen elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Abban mutatkozik meg leginkább ,hogy még nem vagyok teljesen "meggyógyulva",hogy félek a fiuktól már attól rettegek ha csak rám néznek direkt menekülök előlük félek a szerelemtől mindentől.A szerelmet nagyon nagy ívben kerülöm ha egy fiú mégis bepróbálkozna rögtön lekoptatom valami modortalan bunkó beszólással ,de mit tehetnék?
2014. nov. 7. 23:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Még ráérsz feldolgozni, bár lehet tényleg jobb lenne,

ha valakivel meg tudnád beszélni

2014. nov. 7. 23:48
 12/24 anonim ***** válasza:

Nincs tesod, akivel meg tudnád beszélni?

Vagy barátnő? Nagyon régen volt egyébként?

2014. nov. 7. 23:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha most 15 vagy, és sok évvel ez előtt történt, az valószínűleg családon belüli volt. Ezt nem lehet eltemetni. Sem elfeledni. Nagyon szép élet vár még rád, de kérj segítséget. Egyedül nem megy.
2014. nov. 7. 23:55
 14/24 A kérdező kommentje:
A legidősebb testvérem is 5 éves vele nem hiszem,hogy megtudnám beszélni ,és igen családon belül történt a dolog ezért még kínosabb.
2014. nov. 8. 00:07
 15/24 A kérdező kommentje:
5 évvel ezelőtt történt .
2014. nov. 8. 00:09
 16/24 Noydra ***** válasza:
100%

Én 100% elérném, hogy aki ezt tette veled, kapjon valamilyen büntetést.

Mondjuk lehet azért, mert én az összes erőszakolót tarkónlövetném.

Viszont ha nem akarsz kiteregetni esetleg a családod többi tagjának, akkor idegentől kérj segítséget mindenképp.

2014. nov. 8. 00:11
 17/24 anonim ***** válasza:

Ez vonatkozik a meleg és a női erőszaktevőkre is? (Mert vannak ám ilyenek is elég sokan, előbbiek a börtönben főleg)

2014. nov. 8. 00:13
 18/24 Noydra ***** válasza:
100%

Nos... most mondjam azt, hogy aki börtönben van megérdemli és ott a szükség nagy úr?

Mindkettő igaz is, meg nem is.

A női erőszaktevőkről pedig nem tudok annyit, hogy nyilatkozzak róluk.

De az "original" erőszaktevőkre fenntartom elképzeléseim. Mint ami a kérdésben is szerepel. Sőt, ezt bőven kiskorú, mit kiskorú, kisgyerek ellen követték el.

Na az ilyet inkább lassan kéne megölni.

2014. nov. 8. 00:20
 19/24 anonim ***** válasza:

Csak mert sokan szeretik elsöpörni azt a tényt, hogy bizony vannak erőszakoskodó nők is főleg a rondák meg a közepesen öreges de elég okos banyák.

2014. nov. 8. 00:23
 20/24 Noydra ***** válasza:

Gondoltam hogy léteznek, de nem igazán tudom elképzelni, hogy hogy lehet konkrétan, hogy egy nő erőszakoskodik egy ffivel.

Tényleg elképzelésem sincs :D

2014. nov. 8. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!