Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel most mire gondolhatott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel most mire gondolhatott?

Figyelt kérdés

Viszonyom van egy férfival, elsőre úgy tűnt, hogy nem indul többnek szexnél, de mostanában egyre többet hozza fel az érzelmi volnalat (részemről már eleve volt benne érzelem).

Múltkor ezt mondta: "remélem őszinte vagy és neked ez nem csak egy játék". Néztem egy nagyot, csodálkoztam, hogy ennyire nem látja és megkérdeztem, hogy érti. Erre a szívére tette a kezét: "úgy értem, hogy innen jön".

Nem nagyon tudtam belőle többet kihúzni.

De mégis honnan jönne? Vagy milyen játék? És ez azt jelenti, hogy ő játéknak tekinti vagy épp fordítva?

2014. nov. 7. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos sokat csalódott már.
2014. nov. 7. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy reméli nem véletlen töcsköl félre a felesége mellett. Nem poénból hagyja el. Nem akar két szék közül a pad alá esni.
2014. nov. 8. 00:37
 3/3 A kérdező kommentje:

szóba sem jött ilyesmi, hogy elhagyná, szerintem ilyesmire nem is gondol.

vagy ebből pont az jön le, hogy mégis gondol erre?

2014. nov. 8. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!