Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Neten tök jól elbeszélgetek lányokkal, de amikor a pár napos-hetes csevegés után látnak rólam képet, azonnal eltűnnek, letörölnek, megszüntetik velem a kapcsolatot. Én tudom, hogy nem vagyok a legszebb, viszont az átlagos kategóriát úgy gondolom megütöm. Tényleg ilyen fontosak a külsőségek? Engem ha nagyon megfog egy lány egyénisége, akkor akár átlag alatti kategória is lehet, nagyon tudom szeretni. A nőknél miért működik ez másképp? Persze általánosítani nem szeretnék, csupán a tapasztalataimból indulok ki.2014. nov. 7. 19:54
1/14 anonim válasza:
"Engem ha nagyon megfog egy lány egyénisége, akkor akár átlag alatti kategória is lehet, nagyon tudom szeretni"
Aha.....megnézném mit szólnál egy ilyenhez: [link]
2/14 Nemadnámmeg:S válasza:
Sok mindenki, főleg itt GYKn
5/14 A kérdező kommentje:
Ennek a lánynak egészen biztosan nem fogna meg a személyisége, mert jól láthatóan annyira sem törődik önmagával, hogy neki álljon fogyókúrázni. Az ember gondolkodásmódja a testén is meglátszik.
2014. nov. 7. 19:58
6/14 anonim válasza:
Ronda vagy és nem érted miért nem kellesz a nőknek?
7/14 anonim válasza:
Nem tudom, én is jártam már úgy, hogy úgy éreztem, megértjük egymást, a képcserénél is sokszor nem volt semmi rossz (néhányan persze elmondták, hogy nem vagyok az esetük), néhányan fanyalogtak, de velük többé nem foglalkoztam, akik így nem ráztak le, azoktól találkozást kértem, hát nem sokra mentem. Mivel esélyt sem adtak arra, hogy tisztázzuk, miért jártam így, nem tudom, mi lehet az ok. Vagy csak annyira gerinctelenek voltak, hogy nem mondták meg a nemtetszésüket.
8/14 anonim válasza:
#5: Van, akinek mondjuk genetikai alapon vagy betegség miatt ronda a külseje, ilyen módon hülyeség amit írsz. Attól még lehet okos, értelmes ember, csak mert ronda. Viszont tény és való, a legtöbb embernek számít a külső. Ez van.
9/14 A kérdező kommentje:
A kövérség sosem génkérdés.
2014. nov. 7. 20:07
10/14 anonim válasza:
Ahogy a rondaság is csak pénzkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!