Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen második feleségnek lenni? Vannak nehézségek?
25 éves vagyok, randizni kezdtem egy 31 éves férfival, akinek van egy exfelesége és egy 3,5 éves kisfia.
Eleinte úgy gondoltam, hogy szeretettel fogadom a gyermeket és egyáltalán nem zavar a dolog, zökkenőmentesek voltak a találkozások is, helyes, bájos, gyerek, de közben sok praktikus kérdés az utamba került. Az anyagiaktól kezdve, a más városba költözés (gyerektől való távolság miatt nem célszerű) lehetőségén keresztül, az exfeleség családjával való "gyermekkel kapcsolatos-kapcsolattartásig... Nagyon szeretnék tapasztalatokat hallani olyan nőktől, akik második feleségként élik életüket. Én is szeretnék majd gyerekeket, hogy alakul ez egy ilyen helyzetben. A férfi egyébként számomra tökéletes. De megállom e így a helyem? Milyen nehézségek jöhetnek? Megéri e? Mennyire nehéz?
Ez nagyon egyéni, hiszen minden ember más.
Az én férjem exfelesége például egy pénzéhes hárpia, ott akadályozza meg a kapcsolattartást ahol csak tudja, de persze arra gondja van, hogy a gyerektartáson felül zsarolja érzelmileg a férjemet a gyerekre hivatkozva, hogy a lehető legtöbb pénzt kihúzza belőle, ő meg van olyan naív, hogy be is dől neki.
Ha a volt feleség normális, akkor nem lesznek gondjaid, de ezt mi nem tudjuk ismeretlenül megmondani neked.
Második feleség vagyok én is. Nem érzem ezt tehernek, bár nálunk az exfeleséggel sincs semmi gond, neki is van már új családja. A férjem nagyobbik fia hatalmas segítség nekem a kisbabánk mellett, nagyon sokat foglalkozik vele.
Amúgy persze logikusak az aggályaid, de 2 dolgot ne feledj:
- azért vagytok egy pár,h a jelentkező problémákat közösen oldjátok meg, közösen találjatok megoldást
- mindig vannak nehézségek, csak mások életében ez nem az ex, hanem mondjuk egy rémes anyós, őrjöngő volt barátnő...stb (problémamentes ember nincs :D)
Az se érdekeljen,h mások mit mondanak. Majd te meglátod,h hogy alakulnak a dolgaitok. Nehogy ilyenek miatt "kihagyd" ezt a pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!