Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem magam hülyén, ha egyedül ülök le egy Mekiben vagy akármilyen vendéglátó helyen enni?
Figyelt kérdés
Eddig mindig hazavittem amit enni akartam, manapság már nem, de hülyén érzem magam olyankor.2014. nov. 7. 00:37
11/25 Láttál már,de mégse :) válasza:
Pár hete valamiért én is egyedül mentem moziba,ráadásul úgy,hogy hatan voltunk a teremben és én egyedül ültem középen.
Átérzem :D
12/25 anonim válasza:
Sosem zavart, meg sosem foglalkoztam azzal, hogy ki mit gondolhat, néha jó egyedül is lenni, beülni enni.
Egyszer még régebben, le is szólított/szóba elegyedett velem egy férfi, Ő is egyedül evett, egy asztallal arrébb, beszélgetünk és ennyi. Akkor az épp jól esett.
Szerintem ne érezd magad hülyén, kerekedj ezen felül.
13/25 anonim válasza:
Nálam a meki vizezett kólája verte ki a biztosítékot... Ezért nem is kóstoltam még a kajájukat..... Visszatérve a kérdésre,hülye érzés egyedül beülni.... Látva a többi asztalnál lévő társaságokat,úgy érzem, én nem vagyok senkinek annyira fontos,hogy eljöjjön velem...
14/25 anonim válasza:
Nem! Én be sem megyek egyedül. Sehova. Csak ha nagyon muszáj, de akkor nagyon rosszul érzem magam, és megyek, amint tudok.
15/25 anonim válasza:
Jobb társasággal, de volt olyan nálam is hogy elkerültem másik helyre ahol nem alakult ki olyan baráti/haveri társaságom ahol kölcsönösen az első választás lettünk volna egymásnak ha valahova menni akar az ember, szóval én is voltam egyedül moziban, mekiben stb, engem ez nem zavart.
16/25 anonim válasza:
A suli menzáján volt hogy egyedül kajáltam, elég szar érzés, szóval én is átérzem. De máshol nem okoz problémát egyedül képviseltetni magam. Ha éttermi kaját akarok enni, akkor elcsomagoltatom és egy parkban egy padon eleszegetem, de csináltam már olyat is, hogy ösztöndíj után egy hajléktalan bácsit meghívtam melegszendvicsezni. Azt az érzést egy barát sem pótolja :) Mikor segítesz egy rászorulón és így még magadat is kíméled, hogy magányosan kajálsz.
17/25 A kérdező kommentje:
Most nem a meki a lényeg, lehet az burger king, kfc, kínai, vagy éppen egy szimpla gyors étterem.
2014. nov. 7. 09:18
18/25 A kérdező kommentje:
A meki meg a társai egyébként valahogy inkább "randihely" vagy családi/baráti hely, sose láttam még ezekben egyedül ülő embert. Itt csak elvitelre fogyasztok maximum.
2014. nov. 7. 09:19
19/25 anonim válasza:
Engem cseppet sem zavar ha gyorsan egyedül kell kajálnom,nem tud mindig kisérő velem jönni pl egy ebédszünetben:)
20/25 anonim válasza:
Én örülök ha eszek. A részletek nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!