Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért érnek hamarább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért érnek hamarább, mint a férfiak? Miért nem érnek egyszerre?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert a reproduktív időszak a nők esetében előbb befejeződik mint a férfiaknál, így hamarabb is kell olyanra gondolni, mint a gyerekvállalás, mely elvileg felelőséggel is kell hogy járjon, amihez azonban "érett" gondolkodás is szükséges.
2010. jan. 29. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Annak idején az MHSZ-ben ejtőernyővel a lányok 16 éves koruktól ugorhattak, de a fiúk csak 18-tól. Csak érdekességképpen.
2010. jan. 29. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert a természet így biztosította fennmaradást. Gondolj bele, jön egy háború, kipusztul a fél férfitársadalom és várjanak, amíg a csaj 18 lesz, hogy meg******ssák.
2010. jan. 29. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert a nő sokkal rövidebb ideig termékeny mint egy férfi. Mondjuk 13- 45 ig,és ilyenkor is egy honapban csak 3-4 napig van esélye teherbe esni.Miközben a spermiumok nem is tudom meddig életképesek,de 50-60 éves korig biztosan. (ha nem tovább) . És a természet rendje szerint az lenne a feladatunk nekünk nőknek,hogy minél több utodót hozzunk a világra, és ha előbb érünk= több időnk van. Szerintem ennyi az oka,bár nem vagyok se biológus se orvos hozzáteszem.
2010. jan. 29. 17:01
 15/16 anonim ***** válasza:

"ilyenkor is egy honapban csak 3-4 napig van esélye teherbe esni"

Pff szép is lenne, ha így lenne, nem kéne fogamzásgátlóra pénzt költeni, kihagynánk azt a 3-4 napot és kész :D Dehát sajna ez nem így van :)))))

2010. jan. 29. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy fiatalabb petesejtjeik legyenek miközben egyre vonzóbb a testük. Hamarabb csábítanak el valakit..és.hát. hamarabb is szülnek :D Persze ez ilyen biológiai perspektíva.

Így nagyobb a valószínűsége, hogy egészséges lesz az utód. Idősebb férfi-fiatal lány, érett hímivarsejt, fiatal petesejt. ( mert ugye a nők a petesejtjükkel együtt öregednek, míg a férfiaknak mindig újratermelődik az örökítő anyag. De minél idősebb annál termékenyítőképesebb is. (Főképp olyan 20-as, 30-as korban. ) :) De ne aggódj!!! pár év alatt behozzák a pasik a lemaradást ;) Te is befogod, csak légy türelmes. Az ilyesmit nem kell sürgetni

2010. júl. 12. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!