Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megcsókolnátok egy barátot csak úgy?
Nem egyszer csókolóztam idegen csajokkal partyn -mikor nincs barátnőm természetesen, - de akiket ismerek barátilag nem szoktam csak úgy lekapni.
Szerintetek kérdezzek rá vagy csak úgy kapjam le a csajbarátokat házibulin? Mit sózlnátókegy baráti csókhoz?
Nem feltétlen szeretnék kapcsolatot, cska úgy néha kedvemre volna megcsókolni őket részegen.
En igen .
De ehhez nem az a kozonseges baratsag kell hanem valami mas .
Lenyeg, hogy mindket fel tisztaban legyen vele hogy ez csak barati csok, szorakozasbol , mert kulonben erzelmeket tarsitanak hozza meg stb. es az semmi jora nem vezet.
(Bocs az ekezetekert, telorol irok)
L
#1 Nem kell kamu, táncolok velük, nem is kell beszélgessek - hangos zene miatt úgy sem lehet - és csak úgy megtörténik, persze van, hogy vissza utasítanak, de hát ez van, nem tetszhetek mindenkinek.
#2 a tisztában levés az azt jelenti, hogy előre megbeszéljük? De akkor az hog ylesz spontán?
#3 szerintem mindenki más, igen, van aki nem bánja.
#4 mi lenne ha azt mondanám a szépség relatív és nem kell jól kinézzen valaki ha van elég önbizalma és a másik esete?
2-es vagyok.
Nem , nem kell megbeszelni , de ha epp olyan lany baratnak nevezett szemelyt csokolaz meg akivel csak egyszer talalkoztal es alig beszeltetek akkor felre fogja erteni .
Ha olyat akivel ugyis mindig bulizni jartok ossze, akkor o nem fogja felreerteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!