Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy reagálnátok egy ilyen helyzetre? (lent)
Tehát, ha lenne egy lány az osztályotokban, akiről tudnád, hogy szerelmes beléd, és szimpatikus lenne neked, de csak barátként. Aztán átmenne másik suliba. Aztán később rád írna, és megkérdezné, hogy tudtál-e róla, hogy szerelmes volt beléd, és azt válaszolnád, hogy igen. (A "barátnői" mondták el neked annak idején, és ezt a lány is sejtette.) Aztán utána pár hónap múlva mennél haza a suliból, és a lány egyszer csak odamenne hozzád, hogy beszélgetni szeretne veled arról, hogy te éreztél/érzel-e iránta valamit, mert nem egyértelmű számára, hogy mi a helyzet, és tudni szeretné.
ÉS a másik eset: Ugyanez, csak úgy, hogy neked is tetszik a lány, de valamiért sosem mertél lépni. Hogy reagálnál? Furcsa lenne ha csak úgy odamenne hozzád?
Előre is köszi a válaszokat! :) Ja, és nem rólam van szó, tehát nem én vagyok az a lány.
Hát én mondtanám,h bocsi,de csak barátságot éreztem.
Másik eset: Elmondanám, hogy lehetne köztünk több.Hát ennyi.
Köszi a válaszokat. :)
De nem gondolnátok furának, hogy csak úgy odamegy hozzátok az utcán a csaj erről beszélgetni? Vagy nem lenne kínos? Főleg, ha nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!